maxresdefault

2017 Uusi vuosi ja uudet pöhinät

kirjoittaja: / 3 kommenttia / 2.1.2017

Moro!

Uudet vuodet vielä kaikille tasapuolisesti!

Alkuun oleellisin koska olenhan oman elämäni kemisti ja jauhokeisari eli Sportnutrition avaa uuden kaupan ensi la 7.1 , vanha myymälä laitettiin kiinni ja uutta pystyyn niin tilaa tulee reilummin.
Osoite on Muuntotie 1 Vantaa.Samaan tilaan tulee kenttäkaupan tilat eli army kampetta samalla niskaan.
Avajaiset alkavat 7.1 klo 10- ja käykää paikanpäällä tsekkaamassa tilat ja tarjoukset! Jos joulu meni ilman paketteja niin tuolta saa pehmeää ja kovaa mukaan kun on ensimmäisten joukossa.
Hyvää tyrkkyä myös muuten luvassa ! be there!!!

Ja sitten omaan podiin ja siihen ihanaan podikuplaan…..bodattu on ja koitetaan saada nahka kiriälle kevääksi.En ala henkseleitä paukuttamaan tai leukoja mutta ainakin kirjoitushetkellä kaikki enemmän kuin bueno.Keho pelittää kivasti ja tuntuu mukavan freesiltä.Toki samat oireet eli nukkumisongelmat on ihkusti läsnä mutta se on vain ominaisuus.Kypärä on hyvässä asennossa eli ”kiva” tehdä matkaa.
Ruokaa saa syödä kivasti mutta se on hiukan suhteellinen käsite kun on ruokahalulla siunattu eli kyllä se paras kaveri nälkä on läsnä mutta toisaalta se on itselle sellainen musta tuntuu juttu että homma etenee.
Ruoka koostuu aika samoista mitä aikaisemmin eli munanvalkuaista,koko munaa,hiutaleita,riisiä,kalkkunaa,vaaleaa kalaa,rehuja,vihanneksia,pähkinää,aminohappoja,clusteria tai vitargoa,prodejauhoa,erilkaisia rasvoja eli ei mitään kummoista.Aamupala,4-6 lämmintä ruokaa,välipalat ja treenijuomat on päivän saldo.
Videoita ei ole hetkeen tehty mutta jotain plania kuitenkin ja nyt kun remmiin saatiin Pohjoisen poika mukaan eli Jaukkuri niin katsotaan jos saataisiin joku hassuttelu video liharekan kanssa tuunattua.Muitakin ideioita toki on kun saadaan vaan ajat natsaamaan jo kamera pyörimään.
Tänne maalle avattiin uusi sali ja sieltä löytyy hyvät puitteet sätkimiseen ja sali isäntä mikä tottelee nimeä Sami on lupsakka kaveri mitä kannattaa tulla kauempaakin katsomaan.Ja jos jauhot vähissä niin salilta saa täydennystä niihinkin.
Salillahan on spessu nimi eli Legion….en tiedä missä olen nimen muualla nähnyt…mahtaako liittyä World of warcraftiin?

YHTEYSTIEDOT
Legion Gym Riihimäki
Etelän Viertotie 1
11100 Riihimäki
Puh. 050 4080 854
info@legiongym.fi

Kuntosali avoinna jäsenille 24/7.
Asiakaspalvelu avoinna ma-pe klo 12.00-19.00.

Sieltä löytyy sali ! go there!

Pelattu on eli wow potkii vielä ihanasti ja konsoli puolella uus Final Fantasy,muutama muu odottelee elmukelmuissa vielä.Tulevista vois kolista uus Ghost recon ja Nier pelit ainakin konsolille.Wowin haastajaa ei taida pc olla hetkeen tulossa.
Sellaista settiä tässä kohtaa ja niinkuin aina ennekin pitäsi ryhdistäytyä kirjoittelussa mutta johonkin ne päivät häviää……
Jos tulee ideoita videoille yms aiheeseen ja aiheen vierestä niin nakatkaa palautetta!
final-fantasy-xv-hdr

Muistakaa ensi la!

Tommi
inspirational-bodybuilding-quotes-2

3 kommenttia

 1. Terska!

  Täällä kohtalotoveri nälän suhteen :) Tosin olen ihan tavis harrastaja, tavoitteellinen mutta kuitenkin. Onko sulla tai muutenkin kisailijoiden dieeteistä jostain syystä poissuljettuja esim intermittent fasting -tyyliset safkailut nälänhallintaa ajatellen? Itselle sellanen rytmitys on kuin taivaan lahja, pari päivää menee kun alottaa dieetin ja kun siihen tottuu niin ei oo missään vaiheessa nälkä. Mikä kisailijoita estää käyttämästä, jos treenaa esim kerran päivässä?

  SItten toinen kysymys plussakaloreiden suhteen. Oon huomannut, että itsellä vähän suuremmat plussakalorit +500-700 kcal tuo ihan helkutisti paremman draivin punttihommiin, verrattuna johkin +250-300. Energiaa piisaa vaikka treenaa kovaa. Tuleeko sun kokemuksen mukaan isommilla plussakaloreilla edes hiukan enemmän lihasta kuin tuollasella 300 kcal plussalla, vai pelkkää ylimääräistä läskiä? Eli onko ainoa isommista kaloreista saamani hyöty tuo ”energinen olo”?

  Tsemppiä dieettiin ja toivottavasti yöunet ei hupene sinne 1-2h mitä muistelen että oot kertonut joskus :)

 2. Moro Tomppa,
  meikäläistä ja montaa muuta nettisoturia kiinnostais kuulla vähän kuulumisia teikäläisen suunnalta, joten jos ei liian suuri vaiva ole, niin sopisko pyytää pienimuotoista väliaikaraporttia missä mennään? :)
  Kiitän jo etukäteen!

 3. Mulla lompakko määrittää nälän ja lisäravinteet, nyt ollaan taas kipeenä kun kokeilin pro kurria palkkariksi ja loppu tulos hyvin surullinen :D aamu reenit ja siitä päiväksi duuniin jossa kannat päivän päätteeksi sen 1000kg kiviä farmari tyyliin autoon 4 päivää hehehe

  Mut eiköhän se tästä, 6.5 talutan ton katu enskan puomille, ajo harjoittelu minimissä eli pohja kunto on mikä on ja loput tulee rutiinista kuten bodaus, onhan tuota rautaa käsketty hyvän tovin , jotaimn jäänytkin matkan varrella mut nenä ylös kelit lämpenee

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista