aminodessert

5 weeks out fiiliksiä

kirjoittaja: / 0 kommenttia / 15.3.2015

Heti kärkeen välipala mikä pelastanut meikäläisen leffaillan monesti, eli amino dessert päärynä-flavouri ja sekaan mustikoita, on hyvää!

http://www.sportsnutrition.fi/essential-amino-dessert-250g-p-1217.html

Oltiin tiistaina Mihkelin kanssa reenaamassa ja jalkapäivän päätteeksi poseerauksia veivailtiin. Melko kuiva on jo kunto mutta niin tässä vaiheessa kai pitää ollakkin. Selkä alkoi alkuviikosta vaivaamaan ihan tosissaan, ensi viikolla taitaakin olla kevennyksen paikka ja silloin toivotaan akkujen latautuneen siten että jaksaa painaa lavalle asti. Mielummin niin päin kuin että sairastuisi ylikunnon kautta ja olisi pari viikkoa sängyn pohjalla, jolloin varmasti olisi työpaikkakin entinen. Toki la tehdyn tankkauksen vaikutus oli kova ja nyt alkaa elämä taas voittamaan ja nukkuakin pystyy ilman kipulääkkeitä. Tosissaan on nyt varottava.

MihkelpekkisPMIHK

Oli niin kivaa että oltiin lauantainakin Väinön kera =)

Lauantaina tosiaan sitten kaksin käsi kaikkea hyvää naamariin, kuntokuvaa seuraavana päivänä, ei pumppia ja valaistuksen ero on todellinen: kunto oli nimittäin ao kuvassa selkeästi ylläolevaa kovempi vaikkei valokuvista tämä näemmä välity:

150315

Aivan mahti viikonloppu oli, ilmat suosi eikä työt painanut miestä maanrakoon, tässä tullaan havannan kanssa lenkiltä treenin 1 ja 2 välissä. Tämä tuttuun tapaan myllää heti kärkeen sohvan kun joku kirppu on tehnyt invaasion turkkiin tms =)

havannaa

Melkonen ajokoira sitä tällä hetkellä ollaan ja tulikin pysäköityä oikeaan ruutuun:

WP_20150315_12_18_08_Pro

Force Pro Muscle tuotepaketti on kattava tehopakkaus suosituimpia lisäravinteita. Paketin avulla palaudut treeneistä, nostat voimatasoja sekä saat treenitasosi uudelle asteelle. Kun tosissaan haluat panostaa treenaamiseen ja haluat tuloksia on tämä sinun pakettisi. Paketti sopii käytettäväksi kaikkeen urheiluun missä lihakset joutuvat tekemään työtä. Erityisesti se sopii lihaskunto ja voimaharjoitteluun.

http://www.sportsnutrition.fi/force-muscle-p-1359.html

Vaikka paketti on edullinen, vois saada siitä vielä lisä-alen Pekka 10-koodilla. Tue urheilijaa ja omaa hyvinvointiasi nyt kevään kynnyksellä niin on se kesän vastaaottaminenkin antoisampaa ;)!

sp

Tuosta vielä parit videot viikonlopulta:

Sekoitin muuten uuden pekkiksen aamumixin, noin 20g sheikkeriin, vähän vettä sinne, sekoitus, ääntä kohti ja vettä päälle =)

aamupala

Tämä herkku, 1 annos sisältää siis:

  • 3g glukosamiinia
  • 5g msm
  • 1g b5-vitamiinia
  • 1g c-vitamiinia
  • 1g kurkumaa
  • 2g tribulusjauhetta
  • 2g histidiinia
  • 1g asetyyli-l-karnitiinia
  • 1g tauriinia
  • 5g chlorella-uutetta

Mixi vaihtelee välillä, nyt tuli mm. tribut, alcar, histidiini ja gluko-msm mukaan tukemaan poikkeuksena viimeisestä sekoituksesta. Herkullista mutta toimivaa.

Tsemppiä jokaiselle kevään koitoksiin!

 

 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista