FitnessClassic2016-2257

Alkusanat

kirjoittaja: / 0 kommenttia / 28.7.2016

On vihdoin aika itsekin kaivaa kirjoituskone kaapista ja jakaa mielipiteitä sekä kuulumisia näin blogin muodossa.

Tarkoitus on ollut jo kirjoitella pidempään, mutta.. Noh, parempi myöhään kuin.. Tästä eteenpäin pyritään säännölliseen tuotantoon. Tyylilajia ja tekstin tasoa en vielä osaa kommentoida tässä vaiheessa.

 

Mutta missä mennään?

Valmistautuminen syksyn Nordic Fitness Expoon ja SM-kisoihin on käynnissä ja dieettiviikko 3 vauhdissa. Kunto on edellä kevään skabojen valmistautumista, mutta kovasti haluaisi olla jo lähempänä kisakuntoa. Maltilla vaan, ei ole lihasta hukattavaksi…

 

Kunto dieetille lähdettäessä

Kunto dieetille lähdettäessä

 

Kesän agendana on ollut rakentaa lisää lihaa sitä kriittisimmin kaipaaville paikoille. Selkä, olkapäät, kyljet, rinnan yläosa, ojentajat, pohkeet.. Löytyyhän noita paikkoja! Ehkä sinne jokunen gramma on lisää pihviä tullut, todellisuudessa se nähdään kun mies tästä vähän laihtuu.

Ajoitin lomani kesäkuulle, jotta dieetin käynnistyessä olisin takaisin arjessa. Tämä kahdesta syystä: Vaikka melko siistiä reverseä vedinkin, halusi sitä lomalla välillä ihan lomailla ja unohtaa fitnesshömpötykset hetkeksi. Kuitenkin kun sitä dieetillä pikkasen lujempaa aina panostaa tekemiseen, tuntuu se helpommalta sisällyttää treenit ja safkat arkirutiineihin. Pakko myöntää, kun päätös syksyllä kisaamisesta oli suht ajoissa ajankohtainen, painoi se lomallakin pikkaisen takaraivossa että voinko nyt syödä tätä ja tätä ja entä jos tänään jää treeni tekemättä. Järjestys elämään on palautunut kun on päivän normit tiedossa!

 

Snapchat-6637907930584269331

 

 

Päivitellään nykykuntoa vähän myöhemmin, sitten kun on jotain päiviteltävää!

Paljon on asiaa ja juttua mielessä, joten tarinoidan tippuu varmasti. Tällaisen höpöhöpön lisäksi muistakaahan seurailla tutuiltakin some-kanavilta!

https://www.facebook.com/peetuphysique/

https://www.instagram.com/peetuphysique/

https://www.youtube.com/channel/UCJKgulmiUISmNbFUV6B10GQ

Snapchatissa nimellä peetuphysique

 

PS. RÄÄKKI Clothing- malliston julkaisu lähenee, joten lisää itsesi postituslistalle osoitteessa http://www.raakkiclothing.com/ jolloin saat uutiset ensimmäisenä!

 

Kuulemiin!

 

11174891_962993070398339_8868837488493851080_n

 

 

 

 

 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista