world-of-warcraft-legion

Bodihommia pelaamisen ohessa

kirjoittaja: / 0 kommenttia / 25.9.2016

Moro!

Täytyy välillä raapustaa jotakin niin ei unohda kirjoitustaitoa…..mitä tehty viimeisen raapustuksen jälkeen? On podattu ja pelattu,jokunen videokin tehtiin ja seuraava tehdään ensi vkolla.
Nyt kun saatiin kisasyksy avattua Jyväskylässä niin raapustetaan siitä ensin.Kisaajia oli kuin mummoa torilla ja hyvä niin,naisia ei tullut paljoa seurattua kun sai olla miesten rasvaushommissa ja sen jälkeen iskikin taisteluväsy eli sorry kun ei ole sanottavaa naisten kisoista.
Miesten 80kg sarja oli eri hyvätasoinen,joka ukko oli luokkaa 160cm lippis päässä ja tasaista ukkoa pitkä rivi.Top 6 oli tod hyvä ja oli mallikasta ukkoa rivissä.
dsc_1331
Siinä top 6 eli hieno rivi lihan paskaa.
Jukka Nyyssölä vei sarjan ja muut jäi nuolemaan haavojaan mutta 2 viikon päästä uusiksi.Toivon että muut tekee sen mitä 2 viikossa voi tehdä ja laittaa Jukkaa hiukan ahtaalle:)Saadaan hyvä kisa aikaan anyway.Jukalle onnea vielä näin kirjoituksen muodossa.
Oma suojatti oli nro 6 ja parannettavaan jäi esiintymisen osalta rajusti eli saa Esa opetella tanssimaan 2 viikon aikana.
kh7a3613
Esa on kuintenkin kotityöt tehny ja rasva saatiin liikkeelle eli ei tarvitse juosta kieli vyön alla ja saa rauhassa harjoitella tanssi askeleita:)
Alle ysikymppi ole Jari”wheels”Leskisen hommia ja ukko hoiti homman kotiin.Meillä on Jarin kanssa pieni veto koskien sm kisaa eli Jari joutuu maksumieheksi jos ei pysty sijoitustaan parantamaan sm-kisan osalta.Go go Jari!
dsc_1334
Jari ja Jukka pullistaa
Raskas oli netin mukaan pedattu jollekin muulle mutta puun takaa tultiin kovaa ja hyvällä sykkeellä tultiinkin.Sanoisin että kehittynein kisaaja hetkeen mitä olen itse nähnyt ja tarkoitan tällä kisakunnossa olevaan kuntoa enkä mitään spudari kuntoa paskamahan kanssa.
fb_img_1474785686242
Mitä tuohon voi lisätä…..kauhia kunto ja kivilihaa! Hienoa!
Jaukkuri vei tämän ja uskon että muut raskaan sarjan pojat saa ottaa tosissaan 2 viikon päästä että Jaukkuri joutuisi taipumaan!Hyvä musta hevonen!
Takana tuli pötköteltyä Rovaniemen poikien kanssa ja täytyy sanoa että ukoilla on hyvä ryhmä kasassa ja oppi-isä parasta A-ryhmää….sen vain näkee ukkojen kunnoissa,varmaa tekemistä!
Siinä oli se mitä itse näin ja koin,saa olla erimieltä i dont care:)
Mitä muuta…..kolme kirjainta W O W

eli pelattu on ja mukana hengessä myös hiirikättä raiskaamassa kisaan en kisaa Markus Heinänen eli paksu poika vetää myös suu irvessä pikseli mosia pataan ja nauttii epaxin kilteestä! Mahtavaa hommaa:)
Tähän pörinään ei muuta kuin ens kertaan ja nähdään 2 viikon päästä!
b3bc661f15a1f974bb3f7c8541b96812

Tommi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista