suomikuntoon

Bodybuilding – Fountain Of Youth

kirjoittaja: / 0 kommenttia / 5.11.2015

Katselin tuossa televisiosta puoliväkisin ohjelmaa Vuosia nuoremmaksi ja joutuu kyllä myöntämään, että hämmennyin aika pahasti. Koitin anteeksianto-momentilla arvioida kyseisten ihmisten ikiä ohjelman alussa, mutta jokaisessa meni yläkanttiin ja pahasti. Niin arvasi ohikulkija-arvostelijatkin, kun uhri pönötti lasipalatsin edessä lasikopissa, raukka.

Mikä kummallisinta, stailausten jälkeen useimmat henkilöt näyttivät jakson lopussa entistä vanhemmilta. Ei ole sarjan tekijöiltä tullut mieleen sellainen juttu että laihdutus voisi tehdä aika paljon leikkausten sijaan. Jos on naisella ikää 33-vuotta, ei tarkoita että pitäisi olla mikään matami.

Ei kyllä mielestäni nuortunu stailauksella ja leikkauksilla yhtään sen nuoremmaksi?

Olisiko kuntokuuri tehnyt vähän enemmän? 33-vuotias on vielä nuori eikä perheenäitinä oleminen tarkoita sitä että pitäisi olla reikäpöksyissä päivät pitkät ja antaa itsensä ränsistyä. Sama pätee tasa-arvon nimissä tietenkin myös meihin miehiin. Ulkoinen olemus kertoo paljon omasta hyvinvoinnista ja itsensä huolehtimisesta.  Tape valkonen joskus sanoi että se on petos ja monesti myös törkeä sellainen ja allekirjoitan täysin.

Sarjaa voi katsoa katsomosta -> http://www.katsomo.fi/#!/ohjelma/33011144/vuosia-nuoremmaksi

Superdieetit tms jaksot todistaa jo tämän asian miten paljon treenillä jo pelkästään voi tehdä.  Itse en enää tosin juuri jaksa katsoa sarjaa kun samat jutut pyörii ja homma on niin yksinkertaista. Korkeintaan vilkaisee ennen ja jälkeen kuvat

Monesti salilla uusien ihmisten kanssa keskutellessa iän tullessa esille, sitä monesti kelaa mielessään ”no huhhuh tuoko 48-vuotias”, mutta nykyään on jo tottunut siihen, että treenaavat ihmiset näyttävät selvästi ikäistään nuoremmalta. On käsittämätöntä, kuinka paljon treenaaminen vaikuttaa ikään.

Oma juttunsa on vaikutus kansanterveyteen ja talouteen, siihen en lähde tällä kertaa mutta melkoisesti olisi tehtävissä ja sitä kautta suomi kuntoon, olisi kyllä kova juttu jos SSS olisi tuossa tikissä ;)

suomikuntoon

En nyt lähde tässä lyömään nykynuorisoa ;)

Muistakaa kuitenkin että treeni ja terveellinen elämäntapa on paras investointi mitä voit tehdä. Eläkkeelle tikissä? Onko mahdollista? Itse uskon että on. Motivaatiota tuo moni ruuhkabussissa oleva matami/papparainen jonka arvioin tavallisesti äkkiseltään 75-vuotiaaksi, mutta sitten muistan totuuden.. ohituskaista…se pettävä peeveli. Insinööripiireissä tämä on ainakin hyvin yleistä, sen voi jo kokemuksen syvällä rinta-äänellä sanoa valitettavasti. Perushommaa töissä, hedelmät jää syömättä vaikka ilmaisiksi tarjotaan, keksit ja pulla tekevät iloisesti kauppansa. Mennäänkö työpäivän jälkeen salille? Vastaus on ei mennä.

Ei nyt tarvitse elämäänsä omistaa mahdollisimman nuorelta näyttämiseen mutta jotain rajaa sille tunkkasuudelle. Ja kyllähän ulkoinen olemus heijastuu sisäänpäin ja toisin päin.

ruoka2pullaruoka1

Bodybuilding – Fountain Of Youth”- Lee Labrada. Jotenkin niin totta tuokin.

 

Viimeisenä, muttei vähäsimpänä Jack Lalanne.

 

 

 

 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista