viola1

Boogie-sarjaa testattu, taistelua vammoja vastaan

kirjoittaja: / 0 kommenttia / 5.7.2015

Noin, nyt on treenitkin saatu käyntiin taas ja kylläpä se viikon lepo tuli tarpeeseen.

viola2

Nesteytys pitää hoitaa myös dogien osalta,ettei käy näin: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015070319975160_uu.shtml

Eipä sillä, kylläpä viikon tauon jälkeen sai lihaksiin kovan vasteen. Perjantain jalkatreeni ja lauantain tupla-yläkroppatreeni sai melkoisen shokin kropalle. Ainoa ongelma on nyt tulehtunut värttinälihas vasemmassa kädessä, jonka vuoksi viparit käsipainoilla ja etenkin pystysoutu on unohdettava. Liikaa sali- ja ostoskasseja tullut roudattua kädessä ja nyt se vero siitä maksetaan. Kuntoutusta peliin ja kivun rajoissa toimitaan niin katsotaan tuleeko tulosta taas.   Boogie-sarjan sain rakkaalta sponsorilta testiin, alla omia rehellisiä tuntemuksia tuotesarjasta:

1.Energy boogie. Todella iso plussa on juurikin se ettei stimulantteja ole ympätty. http://www.sportsnutrition.fi/energy-boogie-600g-p-1398.html

  • Maku lemon-lime: fressi, ei pahaa jälkimakua ja sekoittuu hyvin
  • Kreatiini, arginiini, sitrulliini-malaatti, glutamiini, tauriini, beta-alaniini ja mitä kaikkea tässä nyt olikaan. Eli kattavasti kaikki mukana mitä koneeseen tarvitaan en nen treeniä. Eikä mikään pikkuannos tuo 5g, todellakin huomaa pumpissa kun ottaa ennen treeniä. Hiilihydraatit kun on koneessa, vaikutus on selkeämmin havaittavissa. Huom Sitrulliinimalan on todettu tehostavan arginiinin vaikutusta joten tosi jees että nämä on ympätty samaan.
  • Kyllähän tuon treenin aika ilosesti vetäisi tuotten voimalla ilman kofeiiniakin, eli toimii! Saapa nähdä mitä tapahtuu jos kofeiinikin otetaan mukaan, kahvia kun on kiva juoda muutenkin ;)

2. Sitten on tämä kaveri, Amino Boogie. Eli treenin aikana otettava aminopläjäys. http://www.sportsnutrition.fi/amino-boogie-500g-p-1397.html

  • Maku: Water melon on raikas ja todella pehmeä. Colasta tuli kuitenkin suosikki, kun Rio-Colaa joisi :D
  • Uskomattoman monipuolinen aminoketju tuotteella. DAA,EAA, sitrulliinimalaattia lisää treenin aikanakin nautittavaksi(toimii!), lisäksi betaiinia joka nopeuttaa vatsahappotoimintaa ja sitä kautta ainesosat imeytyvät paremmin.

3.Ja lopuksi palautusjuoma, Reco Boogie.

http://www.sportsnutrition.fi/reco-boogie-750g-p-1396.html?manufacturers_id=14

  • Vadelman makuista palkkaria on tullut monesti testattua ja ällä sivumaku todettua, mutta tämä on kyllä todella hyvin makuinen ja laatu ainesosien ansiosta sekoittuvuuskin huippuluokkaa.
  • Kattava todella LAADUKAS palkkari, ehkä kreatiinin lisäisin tähän vielä mutta sekin on hyvä itse miksata, sitä kun ei aina välttämättä käytetä.

Nämä kaikki ovat vielä edullisia joten tuollainen setti reissuun, tai miksei kotiinkin, helpottaa elämää eikä laadusta silti tingitä =)  Maku on saatu myös jokaisessa todella herkulliseksi. Ei juuri aminot maistu läpi joten mitä parhaita kesäjuomaa ja kuten Jari ”Boogie” Mustonen sanoi, varsinaisia Boogie-pommeja xD Nimi toki on tullut jostain ihan muusta ;) Joka tapauksessa treenit sujuvat  näillä niin ettei välillä mitään rajaa.

Sitten vähän ikävämpää asiaa. Valvojana työskennelläni eräällä työmaalla on tullut jatkuvasti valituksia valjaiden pitämisen laiminlyönnistä. Nyt toisen varoituksen jälkeen menin perjantaina katsomaan tilannetta pistokoeluontoisesti. Kaveri oli sitten jättänyt valjaat katolle ja vaihtanut paikkaa kivasti auringossa. Ymmärrettävää kyllä mutta rikkoo työmaaturvallisuuspykäliä joten ei siinä auttanut kun laittaa työmaa seis ja ottaa kaverin nimi ylös, toivottavasti ei päätetä pahoja jatkosanktioita. Pakko vaan todeta että työtä vain tekee vaikka vähän hölmöltä vaikuttaa. En minäkään tuossa tilanteessa laittaisi valjaita ja työn nopeutta alentaisi, muutenkin niin kova työtahti ja tuntirajoitukset projekteilla mutta tätä tämä on.

valjaat

Onneksi kuitenkaan koko työmaalla ei ole sattunut tapaturmia toisikuin aikaisemmassa. Treeneistä, sujuuhan se vaikka vammaa pukkaa. Treenilaukun kantamisesta ja pystysoudusta johtuen värttinäluu on todella hellänä, eikä pystysouduista ja vipareistakaan tule tällä hetkellä mitään. Viimeiset koko ajan on jotain vammaa mikä rajoittaa liikkeitä. Vasen etuolkapää on myös suht tulehtunut, kuitenkin selkeä prioriteetti 2 värttinäluun jälkeen. Punnerrella pystyy, muttei tosiaan millään 100 kilolla penkkiä kannata tehdä. Liikkeitä valitsemalla pystyy hyvin jumppaamaan. Joku toinen laji niin saisi samantien pistää hanskat naulaan, siinä mielessä tämä erityisesti on mielekästä hommaa, aina löytyy mielikuvituksen kautta vaihtoehtoisia liikkeitä. Nyt viparikone ja  yhden käden viparit hihnalla taljassa on aika kovaa valuuttaa. Mut eipäs siinä hellettä pukkaa ja jäätelöä tulee syötyä. Katsoo jos joku päivä aloittaisi dieetin ;) viola1

Katsottiin dogin kanssa poseja läpi, pitäisi kuulemma ihan ensimmäiseksi jaksaa edes nousta seisomaan ;) Etiäpäin sanoin mummo lumessa, katsotaan jos jossain vaiheessa laittaisi videota.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista