yty

Erilaisia videoita ja lisäravinteita

kirjoittaja: / 0 kommenttia / 28.8.2015

Moro! Kuvattiin Jarkon kanssa Training Bros osa 2. Videon jälkikäteen tsekanneena pakko pahoitella epäselvästä puheesta, en muistanut ettei ole mikrofonia. Olkaa hyvä:

bros

Lisäksi myös lyhyesti meikäläisen mielenkiintoisista arkipäivistä lyhyt kooste, ja porukka puhuu siitä ettei aika riitä ;) Olkaa hyvä:

Keväällä tuli oltua kuvaamassa tällaista mainospätkää, YTY-miehen roolissa. Videon on kai tarkoitus pyöriä leffateattereissa syssymmällä. Olkaa hyvä:

yty2

Ja sitten kiitosta, rakas teki melkoiset herkkuruuat kun täytin vuosia, oltiin JeiSsin, meidän parempien puoliskojen sekä vanhempien kanssa juhlistamassa päivää. Hyvä rasvatankkaus, huom kuvassa vain osa jälkkäreista ;)

kakku

Lisää tankkausta oli viime viikonloppuna Mihkelin ja Nooran häissä.Eli Kulosaaren Kasinokin on nyt testattu, mikä on mahtava paikka ja mitkä komiat maisemat, sekä tietysti hääväki.  Kiitoksia pro-häistä!

spee

 

Ja tosiaan viimeisimpänä muttei vähäsimpänä sportsnutritionilta tuli parhaita lisäravinteita, KIITÄN!

sports

BTW uusi force recovery on TODELLA hyvänmakuinen, ja laatu on yhtään valehtelematta läsnä myös. Paketissa olevat CLA ja Multivit nautitaan täällä aamuin illoin, aminoboogie treenin yhteydessä/alkupuolella sekä stevia makeutettu suklaa-hera treenin jälkeen, kuten Force recovery. Käykää tsekkaamassa: http://www.sportsnutrition.fi/force-recovery-1000g-suklaatoffee-p-1354.html  ja samantien koko Boogie-sarja testiin jos ei jo ole ;)

Vielä pakollinen poseeraus Tahkolla syvärin komeillessa taustalla:

syvä

 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista