TYÖPAIKAN SALI

Flunssa kävi kylässä, uutta hiilaria testiin

kirjoittaja: / 0 kommenttia / 6.2.2016

Moi!

Tähän alkuun voisin todeta että tiimin nimi vaihtui ja tästä lähtien ollaan Team Force, se vähemmän sanahirviö tiimi.

SN pyörii toki taustalla mutta nimi nyt on muuttunut ja tämä brändi tulee lunastamaan paikkansa, sen verta kovia mimmejä ja jätkiä sekä laadukasta tavaraa pukannut ja pukataan ulos markkinoille =)

Onnistuin kuumeuttamaan itseni sopivasti kimppatreenejä edeltävänä päivänä, joten Jarkko, Janne, Torsti,Tintta Väinö ja Heidi pitivät omaa kivaa ja välilevyt nyt lensi ainakin videosta päätellen seinille ja kotona oli pyykättävää. Joka tapauksessa hauskaa näytti olevan ja ensi kerralla sitten itsekin menossa mukana toivon mukaan.

Tuossa tosiaan minun ja Jarkon fiilispohjalta tehty video kuulumisista jos ette ole vielä nähnyt:

Kävin avustamassa Einin -Draamaa- videon kuvauksissa ja nyt video on ulkona ja ehdolla Euroviisuihin. Käykäähän tsekkaamassa :

Nojoo on sitä itsekin tullut herkuteltua, vaikka tammikuu olikin aika priimaa ruoan puhtauden osalta.

HAMPPARI

Puuroannoksetkin aamuisin alkaa mennä lautasen yli, 90 kiloa on vaan tavoittamatta edelleen.

PUUROA

Olisipa itsellä yhtä hyvät unenlahjat!

rolloTV

Käytiin Sporttikaupalla Jarkon ja Rikun kanssa punomassa sotasuunnitelmia ja nappasin mukaan markkinoiden parasta ja ainakin parhaan makuista palkkaria, kyllä taas kelpaa. Käykeehän testaamassa, ette tule pettymään. Sinulle joka arvostat laatua =)

http://www.sportsnutrition.fi/force-recovery-1000g-p-1354.html

SPORTTI

 

Testiin tuli markkinoille lähiaikoina tuleva Forcen uusi hiilari, mikä on Osmopure tyyppinen pienellä määrällä clusteria. Tsekataan millainen kombo tuo on treenin ympärillä otettuna, kuulostaa mielenkiintoiselta ja raportoidaan pian :P

On muuten tulossa kovan luokan tuotteita Forcelta ulos lähiaikoina.

Työpaikan kellariinkin alkaa pikkuhiljaa kehkeytyä jonkinmäinen kuntosali. Tuntuu ettei ole kovin korkealla prioriteetillä tuon kyhääminen mutta orotellaan. Josko sitä saisi vielälin tehokkaammin hoidettua arkitreenit, tuossa vaiheessa viimeistään voi lopettaa ne tekosyyt ettei mukamas löydy aikaa ;)

TYÖPAIKAN SALI

Mutta hei, pikkuhiljaa tästä noustaan ja pitkästä aikaa sai kohtuullisen jalkajumpankin tehtyä. Lonkka on nyt puolestaan vihoitellut selän antaessa hieman armoa. Kuitenkin hyvällä lämmittelyllä ja varomisella sai jotain aikaseksi.

Askelkyykkyjä smithissä 40 kilolla ja prässissäkin hirveää pumppia hakien. Sitä on alettu enememässä määrin tekemään tuntumalla lähes kaikki liikkeet vaikka joitakin pystyisi tekemäänkin isommilla mutta onko järkeä?

https://pakkotoisto.com/threads/peter-wilenius.109791/page-524#post-5024676

Hulkilta loistavan tyhjentävät perustelut, miksi voimailu ja isot painot ei ehkä kannata bodauksessa. Siinä, että suomessa on kärjistetysti maailman vahvimmat mutta samaan aikaan p*skimmat kehonrakentajat, on kyllä jotain perääkin ja toivon että tulevina vuosina luotetaan pumpin ja lihaksen supistumisen voimaan enemmän. Toki sarjapainoja olisi hyvä kasvattaa, mutta veikkaampa että kyllä niillä 60 kilon kulmasouduilla iso selkä saadaan kun saan nojataan tarpeeksi eteenpäin eikä tehdä haijauksia ja latsit tekee sen duunin, pysyy ehkä paikatkin ehjänä pidempään. Mutta niistä ehkä enemmän myöhemmin, elkää rikkoko itseänne! Palaillaan!

 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista