the_division_4k_night_fire

Game face on….

kirjoittaja: / 1 kommentti / 18.3.2016

Moro!

Mikä pöhinä ? Täällä on menty vahvasti Division pelin fiiliksissä,levelit tuli cappiin ja daily misuja tulee veivattua,jotain duunaamisesta jos sitä luvattua end-gamea pukkaa tulevaisuudessa.
The-Division-04
Vois koittaa tehdä pelivideon jaskalla höystettynä vaikkei se varmaan podikansalle sitä parasta viihdettä ole mutta ei tämä elämä saa liian vakavaa olla:)
Asiasta lipputankoon eli podi hommiin….video piti viime vkolla tehdä mutta tuo vastanäyttelijä veti pystyt eli eipä sitten tehty,toivottavasti luet tämän ja tunnet hertan alueella kihelmöintiä:)
Uutta rallia tulossa toisen sankarin kanssa ja siitä tulee varmasti eri kiva kun saadaan aikataulut natsaamaan.Se ei aina ole helppoa kun toiset käy aikuisten töissä mutta yritetään tosissaan.
Omalta osalta jumpattu on ja ihan kivoja vetoja saatu kasaan vaikkei vielä ihan 100 lasissa mennä,joskus täytyy keholla antaa niin sitten voi isolla kädellä ottaa taas.
Töitäkin on tehty mikä on tehnyt pääkopalle ihan hyvää ja mukavia ihmisiä on saanut kiusata.
12391288_10153660238440733_1287334465343754950_n

Ensi kuussa on sitten kevään isoin podijuhla eli kulttuuritalon perinteinen kevätkarkelo,kisahan on kaksipäiväinen häppeninki missä podikerma kokoontuu mestoille ja kovimmat mittelöt käydään tupakkapaikalla.Siellä otetaan miehestä ja naisesta mittaa tuimilla katseilla ja tuon kaiken lihasmäärään peittää bodylifen kuumimmat vermeet eli uutta gaspia,betteriä yms loimee on varmasti kaikessa värikirjossa mestoilla.
Itselle suurin mielenkiinto on ehkä Pirisen Antin comeback…..joo takavasemmalta kuuluu jo tässä kohtaa että missä Artturi vs Wilenius,mutta itselle Antti oli aikanaan hyvä esikuva ja aina hyvässä kunnossa niin hieno nähdä ukko lavalla,Antin kunto oli aina täyttä rautaa ja se pepsodentti hymy kruunas kaiken eli kaikki oli tip top always.
Sportsnutritionilla on myös osasto mestoilla eli käykää jauhamassa pakollinen shaiba ja kyhnyä matkaan niin pannaan ravinteita matkaan ja siitähän lihakset tykkää…be there !

Sellaista pöhinää tässä kohtaa !

Nähdään viimeistään kulttuuritalolla ellei videon muodossa aikaisemmin!

Tommi

1 kommentti

  1. Iso peukku pelivideolle

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista