WP_20160312_017

Häähumua ja haipakkaa menoa

kirjoittaja: / 0 kommenttia / 25.3.2016

Moro! Perus selitykset tiskiin eli kiirettä pitänyt. Myin oman luukun ja ostettiin uusi kämänen rivari, töissä lievää murrosta pelissä, joten treenit vedetty puolen tunnin raivorykäsyillä kun aikataulut ei ole juuri sopineet yksiin treenikavereiden kanssa. Kunto on sitten tuota luokkaa ja rintakarvatkin kun podella:

Kuten eräs edesmennyt vanhan liiton mies totesi ”elämä ei ole pelkkää treeniä”, oli sonni oikeassa. Aika paljon ollut nyt muita juttuja ja kyllä se elämä maistuu välillä ilman treeniäkin. Hyvä renki mutta hemmetin huono isäntä tai jotain sinnepäin.  Oltiin kaverin häissä männä viikolla ja oli kyllä huikeat partyt!     Roope Salminen esiintyi ja ruoka oli hyvää, kavereita oli mukava nähdä parhaat päällä pitkästä aikaa!

WP_20160312_017 WP_20160312_018 WP_20160312_019

Täytyy silti sanoa että tuo fine dining ei ole minua varten. Olihan tuo ruoka älyttömän hyvää mutta nälkää jäi sen verran että illalla tarjoiltuja macarello-keskejä meni kilokaupalla =) Koitin toki käyttäytyä myös, sillä ihan perushäät eivät olleen kyseessä.

nallevl

Kunnon siistiminen on ollut vasta suunnitteluasteella, sillä kesään on vielä matkaa eikä kisoja ole lähimaillakaan. Vähän kaurahiutaleita on karsittu pois, kireys edelleen on mennen talveen lumia. Treenit jaksanut painaa aika kovalla intensiteetillä. Yksi olennainen syykin siihen löytyy. Nythän nimittäin on se FORCE ”superhiilari” tullut nettikauppaan, käykää testaamassa ja huomatkaa miten tämä cluster-osmolaatti-hiilari imeytyy kroppaan aiheuttaen melkoiset treenitehot ja tiukan lihasmassan :) Jeesaa myös lihaskramppeihin, ei kolotakaan treenin jälkeen paikkoja.  http://www.sportsnutrition.fi/osmocarb-1000g-p-1506.html

Treenisali FIT1 on laajentunut, nyt kelpaa treenata ja voisin koittaa joku kerta pistää lyhyen esittelyvideon mitä saa alle 20 €/kk hinnalla, hakkaa nimittäin tällä hetkellä elixiat ja satsit 6-0 vaikka hinta 1/5 verrattuna näihin sheeple-tyyppisille ihmisille suunnattuihin pintaliitopaikkoihin. Uusia tuttavuuksia on ainakin alaviisto- ja vinopenkkiä, kyykkytelineitä lisää ja häkkyräkin vissiin on tulossa sinne joten ei ole rinnan ja etureisien kasvu niistä kiinni.

Syökäähän paljon suklaamunia ja mämmiä nyt, ei ole niin vakavaa niin mäkin teen ja hyvin menee ;) Hyvää pääsiäistä!

Mutta sitten myös treeniä

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista