IMG-20160515-WA0001

I’m back!

kirjoittaja: / 0 kommenttia / 15.5.2016

Hyvää helluntaita!

Viimeksihän olin tosiaan kuukausi takaperin menossa kilpailemaan ja kuntoa viimeisteltiin innokkaasti…

Kuntoa viimeistelyviikolta

Kuntoa viimeistelyviikolta

…kuitenkin Kultsalla oli ihmetystä , kun ei se Katja kisannutkaan ja Instagram ei laulanutkaan innokkaasti kisapäivityksistä? Muutenkin olen hieman ollut pimennossa viimeisen kuukauden ja ottanut iisisti.

Kisoja edeltävänä iltana sain hotellihuoneessa vesimyrkytyksen, jonka vuoksi jouduin Meilahden sairaalaan. Sairaalahoidossa olin kaiken kaikkiaan 3 päivää ja vihdoin kisojen jälkeisenä maanantaina kotiuduin.

Kisat jäivät nyt välistä, mutta kertaakaan en ole suuremmin harmitellut asiaa. Mahtava fiilis oli päästä kotiin näiden omien ”kisojeni” jälkeen. Tapauksen taputtelin nopeasti, ei jääty murehtimaan tai tuleen makaamaan ja nyt tämäkin ikävä takaisku on osaltani historiaa.

IMG-20160515-WA0001

Hetken levon ja tankkailun jälkeen palasin sorvin ääreen ja muutama viikon aikana onkin päässyt hyvin treenin makuun. Dieetistä palautuminen ei tosiaan alkanut niin kuin kuvittelin ja kaikki muutkin gameplainit meni ihan uusiksi. Olen kuitenkin aina ottanut kisaamisen harrastuksena ja tehnyt hommaa fiilispohjalta, tosissaan muttei vakavasti ja sen linjan aion edelleen pitää. Tuleehan noita kisoja! ;)

Tämä oli tämmöinen nopea jään murtaminen ja ensi kerralla sitten taas hieman mukavammilla aiheilla.

I’m back!

 

 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista