infra

Infrapunapussihikoilua ja sovituskoppihassuttelua!

kirjoittaja: / 2 kommenttia / 29.1.2015

Nyt on muuten myyntipisteissäkin uusi Kunto & Fitness-lehti 1/2015, mistä löytyy mm. kirjoitukseni hormoneista. Lue ennenkuin tuomitset ;) Olen siinä kertonut hieman itse havaitsemiani asioita kropan hormonien toiminasta ja millä tavoin sitä olen pystynyt parantamaan.

http://www.sanomapaino.fi/DIGIJULKAISU/Kuntosali_Fitness/

Tähtiolon kanssa tehdään siis yhteistyötä, ja tällä kertaa kävin infrapunapussissa.

En siis makaa sairaalassa, vaan otin tehokkaana miehenä myös ionisoitua happea samalla kun lämmitin niveliä ja luita. On se dieetin aiheuttamasta painon laskustakin kiinni, mutta uskon positiivisen vaikutuksen tulevan myäs tuosta hapesta kun treeneissä saa painaa sata lasissa ja lihakset on entistä useammin keuhkoa ennen finaalissa =) Infrapunahoidon terveysvaikutuksista voi lukea esim. tuolta:

http://pilotoy.fi/index.php?news&nid=5

Ja itse pussista tuolta:

http://www.nemoa.fi/services.html

Lainattua mm.

 • ”Hyvinvointipussi on lähietäisyydeltä kehoa erittäin tehokkaasti stimuloiva FIR ’Far Infrared Ray’ infrapunasäteilyä tuottava syvälämpömakuupussi.
 • Erittäin turvallinen, tehokas ja taloudellinen tapa poistaa kehoon varastoituneita myrkkyjä ja kuona-aineita. Tuote on erittäin tehokas myös painonhallintaan, laihduttamiseen ja palautumiseen.
 • Tuotteessa on älykäs ohjausteknologia, joka tuottaa syvälämpöä erittäin tasaisesti koko kehoon. FIR65′ hyvinvointipussissa yhdistyvät -hyvinvointi- , palautumis- ja painonhallintatoiminnot yhdistyvät ilman negatiivisia vaikutuksia ihmiskehoon.
 • Tuote poistaa erittäin tehokkaasti kuona-aineita, rasvoja sekä selluliittia kehosta. FIR65′ hyvinvointipussi soveltuu kotiin koko perheelle, urheilijoille, painonpudottajille, kauneushoitoloihin, kuntosaleille ja yleisesti kaikille osaksi kokonaisvaltaista hyvinvointia.”

On se ehkä hiukka tehokkaampi vaihtoehto kun pelkkä sauna, saunomista yhtään väheksymättä ;)

Infrapuna-aiheesta kertoo myös kesällä ilmestynyt blogikirjoitukseni:

http://blogi.sportsnutrition.fi/infrapunahoitoa-lisaravinnetaydennysta-seka-nikon-kanssa-treenia/

Kannattaa käydä testaamassa, varmasti huomaa positiisisen vaikutuksen oloon verrattuna perussaunaan =)

 https://www.facebook.com/tahtiolo 

Käykäähän tykkäämässä kyseisiä FB-sivuja ja dieetiläisille voin lämpimästi suositella kyseisiä hoitoja, meikäläisen mainitsemalla saa siis kokeilun hintaan 20€. Vinkki: Muista pyytää ionisoitu happi kaupan päälle ;)

Kisoihin on vielä aikaa ja kävin hakemassa shortsit jo. Tuli sovitettua yksiä jos toisia, sovituskopissa tuli Heinosen Tommin tyyliin hassuteltua ja otettua kuvia ihkuille kavereille mitkä on parhaat <3

sov2muok

p.s kuvan housut eivät liity lavalla oleviin shortseihin ;)

Puhuin aikaisennin geenitestistä. Tulokset tulivat ja niitä tulkitaan. Suurin ongelma minulla on siis detoksifikaatio, se on heikoin lenkki.

Toisekseen se APOE-geeni on suurin syy kolesterolin nousuun. Mitä voidaan tehdä että näistä pääsisi eroon? Siitä tulee tietoa myöhemmin kun tuloksia tutkitaan tarkemmin ja mietitään korjaustoimenpiteitä.

Oli eilen töissä aamupäiväisen kenttäkierroksen jälkeen eräs perehdytämistilaisuus klo 12-16:30, ja ainoa tarjoistava oli tässä. Perus-settiä kun oli 19 äijä ja 1 nainen. Olisikohan ollut toisinpäin jos naisia olisi ollut 19 ja miehiä 1? Epäilen hyvin vahvasti. Äijät voisi parantaa mainettaan syömällä terveellisemmin niin ehkä tuollaisia myrkkyjä ei tarvitsisi ainakaan keskellä viikkoa tehdä.

pulla

 

Pakollinen viikon lihaostos, ihan vaan kertomaan että ei tarvitse koko kuukauspalkkaa ruokaan laittaa. Naudan maksa 4,9 €/kg ja tuolla reilun kilon köntillä mennään pari päivää, hyvää kamaa max kerran kuussa syötynä=)

WP_20150126_18_31_02_Pro

 

Tästä painetaan eteenpäin ja kuntokin kiristyy, 85kg on painoa. Lihaa ei enää juuri ole mutta koitetaan nyt sinnitellä ;)

 

 

2 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää Peksu! Kyllä sitää lihhoo on ja jääkin riittävästi. Liiton asenteella vaan loppuun asti niin hyvä (tai siis paras) tulee… Tsemppiä niin pirusti kohti kultsaa! T: Tintta & Torsti

 2. Moi!
  Luin sen sun kirjotuksen siitä fitness-lehdestä. Tosi hyvä oli kyllä! Mua jäi siinä vähän mietityttämään, mitä sitä estrogeenidetoksii saisi? Itselläni on nimittäin ongelmana se, että rasvaprosentti 8% luokkaa, mutta kaikki tämä jäljelle jäävä on suurin pirtein vain jaloissa, pakaroissa ja rinnoissa. Kuten varmasti varmaan arvaat, kyseessä on aika naisellinen muodostuminen. Miettisin, että se estrogeenidetoksi olisi hyvä juttu, jotta saisi estrogeenitasoja laskettua. Nyt pitäisi vielä vähä buustata testoa.
  Tälläinen olisi oma käsitys asian korjaamisesta. Onko sinulta saatavilla vinkkejä?
  Jari

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista