peetugym-3

Isoja uutisia ja tarjouksia

kirjoittaja: / 0 kommenttia / 15.12.2016

MOI!

Käytännössä koko kisojen jälkeinen syksy on ollut yhtä muutosten myllerrystä henkilökohtaisen bodyscenen ympärillä.

Kun noin puolitoista vuotta sitten tein päätöksen kisaamisesta, lähdin kisapreppiin ajatuksella että vuosi kahdet kisat vedetään. Tarkoitus oli vetää koko vuosi kisojen ympärillä, jolloin selkenisi onko tämä sitä mitä haluaa jatkossa tehdä. Ja kyllähän se on!

Joten! Nyt on aika ottaa askel tai pari ammattimaisempaan suuntaan. Kuvioita on hiottu kuntoon monta viikkoa, suunnitelmia tehty, palavereja käyty ja hiuksia revitty päästä. Nyt on asiat lyöty lukkoon, joten voi näin virallisesti tuoda esille.

peetugym-3

Uusi valmentaja.

Ensimmäinen askel ammattimaisempaan suuntaan on ammattivalmentaja, joka löytyi länsinaapurista. Niro De la Rua vastaa jatkossa meikäläisen piiskaamisesta ja ohjaamisesta oikeaan suuntaan. Suuri kiitos Jesse Hirvoselle ja Toni Kohoselle tähän astisesta! Mitään vikaa valmennuksessa ei ole ollut vaan vaihdon syynä on keskittää koko valmennusvastuu yhdelle täyspäiväiselle valmentajalle, jolla on uusia näkökulmia, meriittejä ja kokemusta varsinkin physique- kilpailijoiden valmentamisesta.

peetkisu-13

Uusi kisatiimi.

Toinen askel on kisatiimin vaihdos. Team Force tarjosi hyvän startin ja tuen aloittelevalle kisaajalle, mutta täydessä yhteisymmärryksessä totesimme, että tiedostetuista syistä on urheilijan edun mukaista siirtyä eteenpäin. Uudet haasteet ja taustatuen tarjoaa jatkossa Team Solana. Yhteistyö Forcen ja Sportsnutritionin kanssa jatkuu ennallaan ja jopa vahvempana vaikka tiimi vaihtuukin. Seuraavat kisatkin on mietittynä ja ajoittuvat ensi syksylle, mutta tästä lisää myöhemmin.

peetugym-4

TARJOUS

RÄÄKKI Clothing toi markkinoille uudet ARMY GREEN joggersit ja hupparit. Tämän kunniaksi kaikki värit ovat loppuvuoden -35% alennuksessa! Shoppailemaan pääset tästä:

RÄÄKKI SHOP

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvat: Elias Metsämaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista