vl - Copy

Jäistä menoa, sportsnutrition virtuaalisesti expossa

kirjoittaja: / 0 kommenttia / 7.10.2015

Miltä tuntui heti aamuseiskalta painaa takapuoli tuohon? Ihan jees, parempi se on kun ilman penkkiä.

Expoviikko senkun jatkuu riisin katkuisissa tunnelmissa, kova olisi halu jatkaa mättämistä aterian jälkeen, mutta 3 tuntia vain joutuu odottamaan niin uutta saa kehiin..


Nyt  tarkkana!

Sportsnutrition.fi ei ole tänä vuonna mukana Fitness Expossa, verkkokaupassamme on nyt MESSU ALE. Eli pääsee tekemään ostoksia messuhinnoilla ja kaikki voittaa?

Koodilla NFE15 kaikki tuotteet 20% alennuksella. Tarjous voimassa 7-11.10 2015 (tai niin kauan kuin tavaraa riittää.) www.sportsnutrition.fi

ESIMERKKIHINTOJA NFE15 KOODIA KÄYTTÄMÄLLÄ:

Self Micro Whey Active 4kg 54,32€ (67,90)

Supermass Prezone 35,12€ (43,90)

Force Recovery 1kg 19,92€ (24,90)

Amino boogie 21,52€, jäätävä hinta- laatua päällänsä!  http://www.sportsnutrition.fi/amino-boogie-500g-p-1397.html
Satoja tuotteita nyt erittäin edullisesti.

Joo ja jääpä hullut päivät taas välistä, ei löytynyt mitään koko kuvastosta mikä olisi ostamisen arvoista, jälleen kerran. En ihmettele stockan tämän hetkistä osakekurssia yhtään.

Hulluja päivä on myös ruokakaupassa. Kuitupitoiset salaatit tosiaan jäivät vähemmälle, mutta tomaatit ovat oikein hyviä hiilarin lähteitä leivän päälle. Piti hetken miettiä mitä tomaatteja sitä kannattaa ostaa…

luomu - Copy normi - Copyratkaisu - Copy

Todella järkyttävää olisi maksaa ao säkistä 14€ kun nyt lähti alle 2€ hintaan, vaikeahan ei taaskaan ollut päättää. Jännä juttu miten ihmiset luulevat että luomu pelastaa. Lastataaan sitten kaiken maailman shaibaa ostoskori täyteen kolminumeroisella summalla mukana olematta kovinkaan paljon mitään oikeasti tarpeellista ja kitataan sitä punaviiniä hyvällä omallatunnolla, koska luomu pelastaa ja sitä valitusta kun rahat ei riitä ikinä mihinkään. Jotkun ovat toki rikkaita mutta ilmiö ulottuu himppasen pidemmälle.

No joo ei ole minulta pois mutta en voi lakata ihmettelemästä ilmiötä :D Ostaako joku noita 8€/kg tomaatteja? Mene itsellä reilu kilo rehuja päivässä ympäri vuoden joten melkoinen rahareikä tulisi kyllä pelkästä salaatista.

Käytiin tiistai-iltana TG:llä Mihkelin kanssa treenaamassa. Tai no, minä pumppasin lähinnä vaikka olisikin olevinaan viimeinen ”kova” treeni:

strike

tg2

….jatkuu..koitetaan palata vielä ennen kisaa..

Tässä keskiviikon touhuja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista