vilautus

Jaksaa jaksaa painaa painaa

kirjoittaja: / 0 kommenttia / 10.4.2015

Tänään tuli myös jakso 2802 jossa poliisina bulkkipossu.

salkkarit

 

Enää viikko treeniä, tässä on tuplatreenejä joka ikisenä vapaapäivänä jo toista viikkoa. Itselle tullut luotua uskoa ettei enää pitkään, älä luovuta! Mutta ei paha vaikka lyhyt pinna on välillä ja mieli sekava kun aamuyön tunteina 4h unien jälkeen senkun valvottaa vaikka unettaa ja mukava herätä hedariin jota jatkuukin koko 10h stressityöpäivän kunnes illalla reenille. Kait se väsymys sitten kuuluu asiaan, anteeksi silti mutta kyllä te ymmärrätte tällaista hömppää. Pääsiäisloma teki hyvää ja tupla ja ajoittain triplatreenitkin tulivat tutuiksi, mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan.

veny

Mitä tässä oikeen valitetaan, jälkiruoat ja kaikki saa vielä syödä kuten kuvasta näkyy ;)

safkapuoli

Totta puhuen nämä rasvan vähennykset alkaa syödä miestä, riisinkin määrä on vähentynyt ja kalorit tippunut karkeasti 2000 kcal. Mutta nyt ei luovuteta! Moni on jättänyt leikin kesken. Siinä voi miettiä onko liian kova offi, säästöliekki ja kalorien tarkka punnitus ja ressaus, maihtorahkat mehukeitot vai missä mennään metsään. Näistä on hyvä ottaa opiksi ja löytää oma tapansa. Helmeä hommaa tämän on niille joile se sopii.

Tähtiolossa olen käynyt vacustylerhoidossa, ja tämä on avannus väsyneitä jalkoja ja auttanut niiden kiristymistä.

VIELÄ ON TARJOUS VOIMASSA! Kevään kisaajien kannattaa erityisesti nyt ottaa kaikki hyöty irti kondiksesta ;)

Munkkiniemen puistotie 2, soita etukäteen Heidille/Anittalle p.050 5503 775 ja varaa infrapuna tai vacustyleraika eli puhelimeen sama Pekka niin 20€ kokeilukerta on ajanvarausta vaille valmis.

http://www.hoitolatahtiolo.fi/yhteystiedot

infrapuna

Tyytyväinen ja rentoutunut käyttäjä tuplatreenin ja infrapunapussin jälkeen. Suosittelen testaamaan ja sulattamaan kehon hetkellisesti ytimistä saakka!

Onneksi nyt voi jo vähän pipoa nostaa ja pääsee nauttimaan keväästä aika ajoin =)

unnamed (1)

Tässä muuten yksi tuote minkä ansiosta salilla on jaksanut painaa menemään pitkää sarjaa.

http://www.sportsnutrition.fi/force-bcaa-drink-500g-p-1197.html

Todella herkullisia etenkin päärynämaku. Ota fiilistelyä kevääseen ja tilaa 8:1:1 suhteella olevaa aminoa :P Pekka10 koodilla saat hinta-laatu-maku-suhteelta parasta kamaa ja samalla tuet firmaa joka pyrkii parantamaan valikoimaa ja laatua entisestään. Loppuun vielä kondiskuvaa salamanvalossa.

vilautus

Tsemppiä sydämeni pohjasta kaikille kisaajille!

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista