minäbenkku

Jyväskylän karsintatunnelmia

kirjoittaja: / 0 kommenttia / 21.9.2015

Nyt on kisattu Jyväskylässäkin, sijoituksella neljäs kuudesta.

pisteet

Kevään kisoista ohjeistus on muuttunut ja asiastahan pidettiin erillinen tiedotustilaisuus, joten ei voi valittaa. Muutos tuli kuitenkin selvästi radikaalimmin mihin olin varautunut. Eli ensi kerralla pitääkin olla isompi ja kireämpi…paitsi ettei sinne päinkään  Esiintymistä parannetaan selkeästi, eikä niitä suonia näy sitten niin paljon, kerrankin sai näkyviin =) Uskon että kireydestä ei sakoteta edelleenkään, eli dieetti jatkuu normaalisti ja tuodaan yksinkertaisesti parempi kokonaisuus Lahteen ja posestetaan sitten sormet ristissä :D  Itseasiassa turboa lyödään päälle reilun viikon päästä, kun siihen kerrankin on toivon mukaan tilaisuus töiden puolesta. Viimeinen kuukausi on annettu se mitä on ikinä pystynyt 10h työpäivien lisäksi. Nyt jäänee failuretankkaukset pois, alkaa aerobiset treenit ja voisi tietenkin sitä esiintymistäkin ”vähän” treenata kuten sanottu. Mielenkiintoiset viikot siis edessä.

Benkun kanssa bäkkäritunnelmia =)

minäbenkku

Poseerausta pokaalin kanssa. Olisiko tuo oikeanlaisempi posetyyli lavalle? Meikäläisen palikoilla kun juhlitaan sen verran että jos ne haluaa näkyville, jännittäminen pitää olla melkoisen kovaa ja sehän vie sitten esiintymispisteitä. Tai sitten pitää harjoitella?

pokal

Poseerausta poekien kanssa. Videoita en ole nähnyt, mutta näyttäisi Joonaksen kokonaisuus olevan hallussa, joten koitetaan ottaa oppia! =) Kaikki kunnia vieressä posettavalle voittajalle!

karsinta11 karsinta12karsintapakko1minajoonas

Kisojen jälkeen tulikin sitten syötyä kaikenlaista taas pitkälti yli kymppitonnin edestä:

herkku1

Aamulla oli tietenkin nälkä ja tie vei reenaamaan, sunnnuntaina LPG:llekin, reenien jälkeen posettelua:

pekkis2

Antonin facepalm tuli hyvin kuvaan ;)

pumppia

Sitten ei auta kun siirtyä taasen takaisin dieettimoodiin pikkuhiljaa, ei hassumpaa ja maistuu kyllä failuretankkauksen jälkeen tuollainen todella hyvälle :P

puolukka

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista