kampin pippuri

Kaveriviikonlopputreenejä, helloween-ruokailuja kotona ja ravintolassa

kirjoittaja: / 0 kommenttia / 1.11.2015

Kuten olen aikaisemmin sanonut, parasta tässä saliharrastuksessa on yhteistreenit ja reissut..ja syömiset tietenkin. Perjantaina lähdettiin Benin kanssa Power Fitille treenaamaan After-Work-meiningillä. Mukavaa oli vaihtaa kuulumisia. Pakko todeta tähän että hyvin on Benin offi lähtenyt käyntiin ja voipi olla että ensi vuonna lauteille nousee melko kova luu ;)

Kiitos Mihailovin Jarkolle hienoista treenipuitteista jälleen!!  Otettiin vetävät-treeni(selkä takareidet) ja videoitakin saatiin eetteriin:

afterwork

Treeneistä ei tullut kuvia paitsi tänä minkä Ben otti ;)

ben

Lauantaina sama homma jatkui.Mukana menossa oli tällä kertaa se ns.liiton porukka eli Jarkko-veli ja Anton puoliskoineen,Jarre, Tintta ja Torsti sekä Wäinö. Töölö Gymillä oltiin vetelemässä Halloween-treeniä. Tällä kertaa etureisipainotteinen jalkatreeni tuli otettua itse, takareisiä toki ja pohkeet sekä vatsat päälle. Kaikille muilla äijillä taisi olla prkl yläkroppaa. Näitten janareiden ja naisten kanssa on aina niin mukava lähteä reenailemaan. Mitä ootte mieltä, haluaako porukka videota jos lähettäisiin rapakon taakse treenaamaan taas?

Tuolla on viime vuoden reissusta matskua:

Jarkolta tuli videomateriaalia tämän viikon lauantain reeneistä ja sekoiluista, olkaat hyvät:

legs

kampin pippuri

Treenin jälkeen mentiin siis Kampin pippuriin syömään, olipahan taas melkoiset tarjoilut. Suosittelen ehdottomasti paikkaa jos keskustassa haluaa saada vatsan täyteen. Minun parempi puolisko ei tullut mukaan, niin oli pakko reiluna jätkänä lähetellä kuvia safkoista:

lautanen1 lautanen2 lautanen3 lautanen4 lautanen5 lautanen6 lautanen7

 

Kotona homma jatkui puurolla,pizzoilla ja helloween-suklailla

WP_20151031_014

Seuraavana päivänä kulki muuten punnerrustreeni hyvälle. Videota kun ei otettu mutta parit fotot sunnuntailta tässä

jalatt

Sunnuntaina treeni oli aika perussettiä, referenssinä kaikki liikkeet ja painot kerrankin. En tiedä paljonko porukkaa kiinnostaa mutta tästä:

 1. Vinopenkki kapea ote 20x60kg, 70kg 10,9+1kpl PT, 8+2kpl PT
 2. Viparit yhdellä kädellä vipuvarsivinopenkkilaitteessa 5kg 5x15kpl, ilman taukoja yksi käsi kerrallaan, kesto yhteensä reilu 5min
 3. Pystypunnerrus pää tikkusuorassa 26kg 5,6,6kpl, 30kg matalammalla penkillä, pää taaksepäin kallistettuna 4,5,5,5kpl -> vipunostot 12,5kg:n kp 20kpl
 4. Viparit seisten 2,5kg:n kp 3×20 toistoa vikaan heti perään -> 10kgx20kg
 5. Ojentajapunnerrus ylätaljassa 30kg 8,7kpl 5b)Vipuvarsi scotti 10kg 12,15kpl
 6. Vastaotepenkki smith kapea ote 30x35kg, 20 x 45kg 5b)Vipuvarsi scotti 10kg 2x15kpl
 7. Ranskalainen punnerrus z-tangolla 35kg 4x15kpl(vikaan punnerrusta x 10 ja muutama pakko joka sarjassa) 7b) Vipuvarsi scotti 10kg 5×12-15kpl
 8. Ojentajapunnerrus ylätaljassa 5x30kg -> 8x25kg -> 10x20kg

Koko shitti alle tuntiin adhd-menolla

hands

Feija kaato hirven EPIC!!

V__3E0E

Feija teki urotyön ja kaatoi hirven, sain 1/4 sydämen, 3h keittämistä pannulla, 20g suolaa. Ja kun tulee valmista, leivän päälle ohuita siivuja -> suoraan pihviksi kroppaan. Tuossa resepti http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/275231/Hirven%20syd%C3%A4n/

 • Huuhtele sydämen lohkot hyvin, jotta saat verihyytymät pois. Voit myös halutessasi poistaa vähän sydäntä ympäröivästä valkoisesta rasvasta, joka voi estää mausteiden imeytymisen itse lihaan.
 • Laita sydämen lohkot kylmään veteen ja kiehauta. Kuori vaahto pinnalta. Lisää mausteet ja keitä 3 tuntia. EI YHTÄÄN PIDEMPÄÄN.
 • Anna sydämen hieman jäähtyä ja poista valkoinen rasva. Leikkaa poikittain ohuiksi viipaleiksi ja tarjoa heti lämpimänä vaikka punaviinikastikkeen kanssa tai jääkaappikylmänä esim. leivän päällä

sydän1 sydän2

Vähän insinöörihommia kun kylymäkin tulee. Toisilla on se pörssitaulukko ja lasketaan rahoja, ite vedän lämpötiloilla ja paine-häviöillä ja siksi sitä rahaakaan ei ole. Mittailin huvikseen asunnon lämpötilaa olohuoneessa ja makuuhuoneessa. Melko tasaisesti kämppä pysyy lämpimänä vaikka ulkolämpötila laskee =)

KOSTEUSLÄMPÖTILA

Ensi viikolla taas kalorit nousee pikkuhiljaa, eteenpäin mennään ja maanantai alkaa lihashuollolla. Palataan taasen!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista