fitness-village-gym-oldschool

Kehitystä??!!!!

kirjoittaja: / 2 kommenttia / 8.7.2018

Moro!

Hiukan höpinää kehittymisestä…….eli voiko kehittyä ilman että oma paino nousee lajissa nimeltä kehonrakennus.
Itse sanon että kyllä!!! Paino on yksi hyvä mittari mutta toisaalta voit painaa useampana vuonna kisoissa saman verran ja samalla kunto voi vaihdella hyvästä huonoon ja kaikkea siltä väliltä.
Eli mittareita kehittymiseen on muitakin esim voit painaa saman verran mutta olla paljon kireämpi kuin edellisellä kerralla ja silloinhan kehitystä on tullut.
Omalla kohdalla tuo ikä näyttää ikävästi lisääntyvän ja se ei edes auta lihasmassan kasvua.Iän myötä aineenvaihdunta hidastuu eikä enää voi mitään sika bulkkia vetää kun kohta alkaa muuten ongelmat ihon kanssa,se kun ei ole yhtä elastinen kuin 20 vuotta sitten.
Näillä jumppa ja kisavuosilla luulisi homman menevän helpommaksi mutta päinvastoin.
Itsellä onkin tarkoitus ajaa painoa alaspäin eikä ylöspäin kun kisavuosia ei ole montaa jäljellä eikä tarkoitus ole jäädä ns expodariksi mikä kantaa kuollutta painoa mukanaan vaan kun vuodet taputeltu niin sporttinen luukki on se mitä itse haen.
Viime vuonna nuo kisat mitkä kävin niin esim kulttuuritalolla puntarissa painoa oli 97.60 kg,kunto ei ollut terävä,mukana rasvaa ja vettä.
Siitä se sitten kisa kisalta valui laihiksen myötä alaspäin ja Espanjan mestaruuskisoissa noin 91 kg.
Tänä vuonna olikin tarkoitus vetää painoa alaspäin ja alin paino oli 88.80 kg mihin olin kohtuu tyytyväinen.
OIP00024
Vasemmalla viime vuosi n 91 kg ja oikealla tämä vuosi
OIP00025
Sama homma,toki valot,värit yms eivät ole täysin vertailukelpoisia mutta ainakin omaan silmään nasevampi kunto vaikka painoa vähempi.

Elikkä jokainen voi parantaa vaikka ikääntyminen hiukan haasteita eteen toisikin:)
Usko omaan tekemiseen ja eikä riitä vkossa 2 hyvää treeniä vaan tarkoitus treenata niin että jokainen treeni rokkaa ja samalla ruokavalio joka päivälle kuosiin eikä pelkkä ma-pe podievästä ja vkonloput skeidaa.Noi kun laittaa kuosiin niin matkalle ei ole esteitä.
OIP00009

Toinen asia:
images

Teen Fitness villagessa elokuussa joitakin ohjauksia eli jos kaipaat motivaattoria ja uutta potkua jumppaan niin ota rohkeasti yhteyttä.
eli vkolla 31: tiistaina,torstaina,perjantaina ja la,su myös mahdollisuus ohjaukseen
vkolla 32:tiistai,torstai,perjantaina ja la,su myös mahdollisuus ohjaukseen

näistä voit kysellä vapaita mahd.aikoja yms:
heinonen.tommi@pp.inet.fi
whatsapp: +34622204401

eli rohkeasti hihasta nykimään jos haluat haastaa itsesi!!!!

Treeni iloa kaikille myös kesällä!!!!

Tommi

2 kommenttia

  1. Moro Tommi! Mitä mieltä oot siitä kun ennen vanhaan tyypit pois lukien esim Dorian ja Nasser niin olivat ”off kauden” kevyemmässä painossa ja vasta kisoihin nostivat painoa..? Muistan kun Flex sanoi että aina kun voittaa Arnoldista 100k$ niin se raha menee Olympiaan valmistautumiseen…

    • Jos pro meininkiä yhtään seuraa tai hommasta on hajua niin nuo ns vanhat tähdet on varmasti juuri tuon takia kunnossa ja elossa.On osattu huilata eikä vetää lamppu punaisena koko ajan.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista