UP_studio-1

Kilpailu ja tilanneraportti

kirjoittaja: / 0 kommenttia / 27.2.2017

Hei!

Viikot vierii ja kilot tarttuu. Koko alkuvuosi tosiaan toteutettu tarkkaa ruokavaliota. Tässähän mennään niin keskellä offia kun voidaan, mutta kun kehittyä halutaan ja valmentaja on tarkka syömisten kanssa niin mikäs siinä. Kisoista painoa on tullut jo reippaasti toistakymmentä kiloa. Eikä muuten ole mennyt herkun herkkua koko vuonna. Viime viikolla oli ensimmäinen free-meal, sekin ihan oikeaa ruokaa, mutta ruokavaliosta poiketen ja makroja laskematta. Yhden aterian mittainen hermoloma!

20170223_221122

20170219_190553

 

Kaloreita on nostettu lähes poikkeuksetta parin viikon välein. Kuntochekki ja ohjelmien päivitys on viikoittain ja simppeli tavoite: viikko viikolta parempi kunto. Eli ei mitään pitkän ajan suunnitelmia tai kerta kuussa katsauksia vaan joka viikko! Paino elää nousujohteista elämäänsä. Ruuan lisäyksen jälkeen se yleensä nousee jopa reilun kilon viikossa, jonka jälkeen hieman laskee ja silloin sitä onkin taas ruokamäärän noston paikka. Kokonaiskalorimäärä taitaa tällä hetkellä olla aika tasan 4000kcal. Päivään tulee kuusi ateriaa, joista 5 lämmintä + aamupuurot. Lisäravinteita ei ole tällä hetkellä käytössä kuin aminot ja vitamiinit lähinnä. Muuten kaikki tulee rehellisesti ruuasta.

PSX_20170218_200928

Treeneistä. 6 salia + 5 aamuaerobista viikossa. Melko puhtaalla bodauslinjalla mennään. Pitkiä sarjoja ja paljon! Kroppa ottaa kovassa paineessa tosi hyvin vastaan. Treenit saa vedettyä sellaisilla tehoilla ettei tule mieleenkään treenata kahta lihasryhmää kerralla. Poislukien pilkkua viilaten pakara-takareisi tai käsitreenit, pohkeet, vatsat, mitä tarkoitus tehdä päivittäin jne. You know what I mean.

Homma siis tuntuu toimivan ja panostus tähän vuoteen on kova. Johan tässä laskee viikkoja dieetin alkuun kun pääsee kuorimaan täältä parhaan kunnon so far! Tämä vuosi tulee muutenkin olemaan iso vuosi. Fyssarin opintoni ovat paria harjoittelua ja opparia vaille paketissa – tarkoitus valmistua syyskuussa. Opiskelun päätytyttyä myös duunikuviot vaihtuu. Olen opiskeluajan tehnyt pt-ohjauksia Elixialla, mutta kesällä on aika siirtyä eteenpäin. Kolme hyvää kaveria rakentaa paraikaa uutta upeaa gymiä Helsingin Puistolaan, projekti kulkee nimella Universal Performance Helsinki. Sali aukeaa maalis-huhtikuun vaihteessa. Olen etuoikeutettu liittymään tähän remmiin kesällä, näillä näkymin kesäkuun aikana. Toimikuvani tulee siis jatkossakin olemaan personal trainer, mutta pian myös fysioterapeutti. Unelma on ollut päästä yhdistämään nämä kaksi ja vielä omalla salilla. Nyt tämä toteutuu!

Kilpailu

Instagramissa on käynnissä kilpailu, jossa arvaillaan meikäläisen nykyistä elopainoa. Palkintoina 2kg Forcen proteiineja ja legendaarista RÄÄKKI kallopaitaa! Seuraa siis @peetuphysique instassa ja käy kommentoimassa arvauksesi!

PSX_20170222_081023

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista