Miesvoimaa-Opas-testosteronitason-parantamiseen-200x300

Kirjaa kirjan perään

kirjoittaja: / 0 kommenttia / 17.12.2015

Harvemmin tulee luettua, saatikka arvosteltua kirjoja. Sain juuri lahjaksi Matti Alahuhdan Johtajuus – Kirkas Suunta ja Ihmisen Voima. Tätä kirjaa ei ainakaan vielä arvostella, mutta tällaiset on alkutunnelmat:

Ensimmäinen luku takana ja kovat odotukset. Aika moni johtaja jumittuu vanhaan ja samaan, vaikka pitäisi kehittyä ja sitä kautta erottua nopeastikin kehittyvässä markkinatilanteessa kilpailijoilta. Tuo pointti tulee kirjassa monesti esille, kuten myös ja moni muu asia ja pointti, mikä saattaa tulla yllätyksenä. Esimerkiksi se, kuinka yksinkertaisista asioista johtamisessa on kyse. Yksi parhaista joululahjoista, kiitos isoisä vaikka tulikin etuajassa! Ja tosiaan itse en ole johtaja millään tasolla, kirja tuo näkökulmaa monista suunnista joten se ei ole hyvä tekosyy jättää lukematta =)

MASA

Kirjoista kun alotettiin niin jatketaan samalla linjalla.

Jokin aika sitten ilmestyi Jyri Mäkisen ensimmäinen kirja. Tätä kirjaa arvostellaan nyt!

Jyrihän on jeesannut meikäläistä kisavalmisteluissa lähinnä ravintopuolen osalta. Moni on kysellyt minkä takia kroppani ei kerää rasvaa juurikaan. Vastaus ei tietenkään ole yksiselitteinen, mutta oikenlainen ravinto ja elämätapa testosteronitason optimoimiseksi on varmasti uurtanut vaikutuksensa tähän. Aikaisemmin aiheesta kirjoitettuja juttuja löytyy mm. tuolta -> http://performancelab.fi/pekka-tyrylahden-kisadieetti-2015

http://blogi.sportsnutrition.fi/numerot-kylmat-tehoa-mittaavat/

Kirjassa on ihmisen hormoneista kirjoitettu melko kattavasti. Onhan näitä hormonidieetti- ja vastaavia kirjoja kirjoitettu, mutta tässä pureudutaan nimen omaan testosteroniin, ja luontaiseen siihen itseensä kuten kirjan nimi Testosteroni Nousuun,  antaa ymmärtääkin.

http://performancelab.fi/e-kirja-miesvoimaa-opas-testosteronitason-parantamiseen/

Itse kirja on todella helppolukuinen, missä suhteellisen suuri asiasisältö on jaoteltu selkeäksi ja miellyttäväksi lukea vaikka kirjoittaja onkin insinööri. Ei ole raskasta luettavaa, vaikka kirjasta löytyykin varmasti kaikille jotain uutta ja hyödyllistä asiaa.Parannuskeinoja on pikku nippelitietoista maalaisjärjellä käsitettäviin suuriin asioihin, mitkä eivät tosiaan ole tämän päivän ihmiselle itsestäänselviä asioita.

Sisältää terveyteen liittyviä tärkeitä pointteja mitä mediassa harvemmin näkyy. Huom!Tässä jos jossain on kirja, minkä pitäisi jokaisen masennuslääkkeitä syövän tai niitä harkitsevan lukea. Tietoa on ammennettu ympäri maailmaa sellaiseksi kokonaisuudeksi mitä ei ainakaan Suomen kirjamarkkinoilta ole eteen tullut.

Kirja sopii erityisesti ryytyneille feijoille pidentämään elämää ja parantamaan elämänlaatua, ei siis huono joulu- tai isänpäivälahjavinkki =)

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista