ylaosa2 (1)

Kisa huumaa!

kirjoittaja: / 0 kommenttia / 17.4.2016

Moro!

Kohta on Suomessa kevään kovimmat karjut ja vetävimmät mimmit ratkottu ja joillakin alkaa järistyttävä bulkki tai osalla ehkä kiristely kohti syksyä….kuka mitenkin sitten haluaa kesänsä viettää.
Paljoa ei tullut kisoja nähtyä mutta jotakin sentäs ja itsehän odotin eniten vanhan konkarin Pirisen Antin comebackiä eikä se Antti taaskaan pettänyt vaan kunto oli täyttä rautaa vaikka valmistautumisaika oli lyhyt,luokkaa 10 vkoa.
800_9922
Antti ja Peter puristavat pattia solmuun urakalla!
Antti vei omansa,Peter omansa ja yleisen mutta näiden väliin kiilasi Jukka joka oli jo viime vuonna iskussa ja tästä kannattaa ottaa oppia että ikä ei ole este eikä edes hidaste!Hieno kunto taasen!
CBB odotettiin Utti vs Pernell taistoa mutta Jani boy tuli puskista ja vei kullan omaan kaappiin,hieno kunto vanhalta jäärältä!
Olmalalta myös hieno kunto ja kyseessä eka kisa eli bodypeukku sinne myös!Beniltä myös sarjanvaihto oli hyvä idea!
800_0024
Patti poikineen!
Muuten oli kivasti possea,hyvä pössis ja shaibaa jauhettiin,samalla Forcelta uutta ilmettä purkin kylkeen mikä rokkas kivasti
IMG-20160417-WA0004
IMG-20160417-WA0012
IMG-20160417-WA0010

Sellaista settiä tässä kohtaa!

Kiitos ja kummarrus kaikille,oli kiva nähdä mukavia ihmisiä !

Ens vkolla nokka kohti Turkua ja käydään katsomassa Rehellin kanssa mitä Turkkulainen liharekka touhuaa….jos ollaan kaikki elossa ja yhtenä osana niin tulee eetterin videon tynkää!

Tommi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista