IMG-20160706-WA0011

Kuumaa treeniä ja perinnöksi roinia part 1

kirjoittaja: / 0 kommenttia / 11.7.2016

Sen piti olla kevyttä treeniä eikä hikikään pitänyt tulla.

kuuma kuumakippis

Painoa on nyt sellaiset 89kg

pukkari

Eli ei mihinkään, koitetaan nyt kuitenkin kesällä saada jotain kehitystä tähän. Panostetaan käsiä ja selkää sekä takareisiä. Keskivartalo slimmiksi myös. Tämä vaatimaton yhtälö ei ole helppo mutta olen kuullut tarpeeksi näitä ”olen ihan tyytyväinen”-kommentteja. Kehitys jarraa siihen takuuvarmasti ja heikot sortuu elon tiellä sanoi joku kovakin sonni joskus.

Saatiin muuten velipoikien kanssa isoisältä helekkarin hyvä tontin puolikas perintonä. Hyvähän se on kun joitakin kymmeniä tonneja roudaa roinaa veke.

Oli tuossa aika pikainen viikon loma: 6 treeniä ja kolme pävää tavaroitten roudausta sorttiasemalle ja n.20% tehty plus puita kaadettava useita ennenkuin on mitään mieltä laittaa myyntiin. Mutta nämä on näitä asioita jotka vain pitää hoitaa alta pois eikä jäädä murehtimaan.

Mitähän sieltä oven takaa paljastuu?

IMG-20160706-WA0005

Jaha, niitä ns hyviä roinia

IMG-20160706-WA0009 IMG-20160706-WA0011

Voipi olla ettei sitä tule itse jätettyä tuollaista perintöä vaan ihan #arvopaperilinjaa. Olisi sitä voinut rahat sijoittaa 60-luvulla vähän paremminkin vrt koneen osake ja korkoa korolle-efekti.  Nyt sekajäte sun muu shitti maksaa omaisuuden kun vie pois ja tontille viennistäkin on aikoinaan maksettu. Hyviä roinia vrt kääneteinen korkea korolle-efekti ja #pula-ajan peliliikkeet.

WP_20160706_009

Tästä se lähtee.  Ainakin nyt  golf-kyynärpää tietää olevansa mukana kun painavien asioiden kanniskelu ollit agendana. Mutta kyllä tässä reenataankin ja koitetaan jauhaa hommaa eteenpäin josko sitä joskus vielä olisi elämänsä kunnossa taas! Ainakin saatiin Kvarren kanssa aikaan hyvää ryskyä.

Ja musiikki taas sitä luokkaa että kehitystä ei voi estää.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista