fit warriors helsinki-85

Kuvia ja kuulumisia

kirjoittaja: / 0 kommenttia / 11.6.2016

Heipähei !

Luvassa olisi otsikon mukaisesti vähän kuulumisia luvassa taas viime päiviltä. :)

Toissa sunnuntaina sitten olikin  Pinkkiheidin uuden treenivaatemalliston Fitwarriorsin kuvaukset Royal Spa Helsingissä, joista hieman kerroinkin aiemmin. Lähdin ihan peikonpoikasena Hyvinkäältä liikenteeseen ja sain paikan päällä meikin ja tukan ammattilaiselta, jonka jälkeen kuvattiin toinen toistaan värikkäämpiä treenitoppeja! Tosi kiva päivä oli ja loppuun sainkin hieman vielä hullutella ja kuvattiin otoksia posedownista fitnesshyppyihin.

Näitä kuvia onkin nähtävissä Pinkkiheidin somessa ja toki itsekin muutaman sneakpeakin postailin.

fit warriors helsinki-58  IMG_20160531_125446 fit warriors helsinki-85

Maanantaina päätin pitää huilia , sillä viikonlopun treenit kulki todella kankeasti ja lauantaina valittelinkin vaikka mitä jumeja. Maanantaina odottikin yllätys , kun tulin töistä kotiin nimittäin Olli oli varannut meille hierojan ja sainkin helpotusta jumeihin näppärästi heti työpäivän jälkeen kotona. Kehonhuoltoa on tullut dieetin jälkeen laiminlyötyä ja nyt pitäisikin ottaa taas itseään niskasta kiinni.

 

Muuten jumpat onkin kulkenut hyvin! Treeniseuraa olen saanut kaveristani Elsasta muutamalle treenille ja on kyllä välillä tullut kokeiltua rajojakin lahjakkaasti. Usein kiireen keskellä onkin ihan parasta , kun voi nähdä kavereita treenin merkeissä. Elsan kanssa tykätään molemmat pitää treenissä hyvä tempo ja saadaan kimpassa tehtyä aina ihan huipputreenit. Nyt muuten kannattaa ehdottomasti tilata lisäravinteet sportsnutritionilta! Forcen tuotteet on -20% viikonlopun ajan koodilla FORCE20 ! Mä oon ihan rakastunut noihin arginiinikarkkeihin <3

LEMPPARI!

LEMPPARI!

IMG_2954

IMG_3264

Torstaisin onkin ollut hieman erilaista treeniä, kun olen alkanut  höntsäilemään jalkapalloa. Muutamana kesänä olen harvakseltaan käynyt potkimassa höntsäjengillä. Periaatteena on, että pelipäivä sovitaan Facessa ja paikan päällä onkin usein hyvin porukkaa ja hiki lentään tunnista pariin kestävässä ”leikkimielisessä” pelissä. Ekat pelit on kyllä aivan kamalaa sähellystä ja koordinaatiokyky on ihan nolla. Lähinnä näytän samalta kun nappulaliigan 5 vuotiaat. Nappikset jalassa pystyy pelaamaan puolisen tuntia , jonka jälkeen jalat on niin makaroonia, että loppuaika tulee liukasteltua lenkkarit jalassa.

Snapchat-4450873058373338911

Viime päivien suurin missio on ollut uuden auton metsästäminen. Vanha Seatin raatoni alkaa tulla tiensä päähän ja uuden menopelin etsiminen onkin ollut vähintäänkin hermoja riipivää.

Mulla oli autokaupoilla jo viime viikonloppuna verenpaineet tapissa , kun kuuntelin autokauppiaan selityksiä ja valheita. Auto paljastui kolariautoksi, kitkarenkaat nitkui alla ja myyjä ylpeili miten saa minkä vain rotiskon katsastuksesta läpi…. Usko alkaa mennä, mutta silti menen tänään koeajamaan taas seuraavaa vaihtoehtoa. (EDIT: menin Kamuxille ja tämä kyseinen auto oli eilen myyty…:D)

Mulla on niin surkea tuuri autojen kanssa, että se alkaa usein jo ostovaiheessa. Kaikki myydään nenän edestä tai osoittautuu ihan pommiksi koeajolla. Sitten kun viimein saa jonkun hädässä valitun lurjuksen alle niin vaihdan vasta, kun se on loppuunajettu!

 

Grillikausi avattu!

Grillikausi avattu!

IMG_20160507_135201

Alkanut lomakausi näkyy jo saleilla ja töissä ja itsekin saan nauttia heinäkuun lopulla muutaman viikon lomista. Toivon todellakin hellekesää, sillä mitään reissua ei ole tulossa.

Säästän tammikuulle yhden lomaviikon ja sinne ollaankin kaavailtu Aasiaan suuntaavaa reissua. Olen plärännyt lomasaitteja ja vinkkejä läpi ja miettinyt olisiko kohdemaa Vietnami, Filippiinit vai perinteinen löhöloma Thaimaassa. Jos on vinkkejä , niin ne on tervetulleita!

IMG-20160611-WA0022

Nämä oli nopeat terkut! :) Nauttikaa viikonlopusta!

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista