lahtivasvert

Lahden kisat

kirjoittaja: / 0 kommenttia / 11.10.2015

Lahden kisat käyty eli nyt sain tämän urakan pois alta. Onnittelut tiimin Ilonalle ja Suville kultaisista mitaleista!

Itselläni ainakaan sijoituksellisesti tavoitteet eivät täyttyneet, mutta kuntoon olen suht tyytyväinen. Aina voi olla paremmassa kunnossa ja juuri se että jokaisesta mens physique-kilpailusta toiseen ja kolmanteen tänä vuonna parannettiin ainakin omasta mielestä.  Poseerauksissa oli tietenkin pientä hiottavaa mutta homma ei käsittääkseni siihen kaatunut.  Moni puhuu lavakarismasta mutta minkäs sille naamalle voi jos ei miellytä ;)  Totta puhien käsittääkseni vika oli enimmäkseen siinä että se ns hyvä meininki ei välttynyt katsomoon, ensi kerralla täytyy paljon paremman kunnon ja poseerauksen lisäksi vetää se show-pekkis sitten esiin ;) Vai haluaako kukaan?

Keväällä ja syksyllä kisaaminen on ihan realistista ja terveellistä toteuttaa, muttei vuodesta toiseen.Ainakaan itselleni kisaaminen ei ole niin tärkeää että lähtisin tuohon.

Haluan välittää vilpittömät kiitokset tutuille, läheisille ja sponsorilleni sportsnutritionille kiitoksia tuesta, parhaista lisäravinteista ja kannustamisesta, täältä ponnistetaan ja rokkaus senkun jatkuu muutaman päivän palauttelun jälkeen \,,/

Ensisijaisesti tavoitteena on palauttaa ja kuntouttaa kroppa kuntoon. Treenit ovat toki suhteellisen kovia tauon jälkeen, mutta painot tulevat olemaan melko pieniä uutta lihastuntumaa ja liikeratoja hakien. Myös treenikavereiden merkitys mahdollisuuksien puitteissa tullaan hoitamaan kuntoon. Sitä paitsi kaverit after gym-safkoineen ja treenireissuineen on tässä se homman suola vaikka yksilölajista kyse onkin. Homman pitää olla hauskaa ja niin se on tähän asti ollutkin suurimmaksi osaksi. Viimeisiin viikkoihin toki mahtui aika paljon pakkopullaa mutta sehän on kisavaiheessa pelin henki.

Sunnintai aamulla leikkikentälle huoltamaan kroppaa. Ehdin ensin, ennenkuin aurinko sulatti tangot.

tANKO

Alla joitakin kisakuvia sekä videota hotellipäivän poseerauksista ja lyhyt video sunnuntai-aamun tunnelmista naama turvonneena pitkälti yli 10 000 kcal lauantai-päivästä :D  Kummasti nälkä hiipii vaikka 100g kaurahiutaleita pamahtaa koneeseen heti kärkeen. Reverseä noudatetaankin, eli tyyliin yksi näkkileipä lisää ruokavalioon joka päivä.

 

lahtivasvert lahtivas lahtitakavert lahtioikeavert

Tässä muuten vertailua Jyväskylän sekä kultsan kisasta.

  • Vasemman puoleisessa tankkaus lopetettu edellisenä iltana ja 4 kerrosta protania. Aamupaino 78 kg, ennen lavaa hyvin vähän pumppailua, lähinnä poseerausta.
  • Oikeanpuoleisessa tankkausta jatkettu lavalle asti, 2 kerrosta pro tania jonka jälkeen 2 kerrosta Jan tanaa. Aamupaino 80 kg, ennen lavaa melkoisen kovaa pumppailua.
  • Oikeanpuoleisessa ennen lavaa melkoisen paljon riisikakkuja ja kova pumppi. Paino 79kg.

lahtioikeakarsintapakko1 kultsa

Takaisin ruotuun taas pikaisesti ja nopeasti, jalat tuli treenattua illalla jälleen kisapäivänä, siitä kova tankkaus ja yläkroppatreenin kimppuun:

pumppia

Nyt olisi sitten seuraava treeni näillä näkymin ensi viikon lauantaina, josko oltaisiin osittain palauduttu siihen mennessä, ainakin niin että pystyy nukkumaan hyvin ja offi voikin sitten alkaa :P Palaillaan!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista