The-Division-04

Lisää peli shaibaa ja pelijuomasta jupinaa!

kirjoittaja: / 0 kommenttia / 27.3.2016

Moro!

Tämä kirjoitus on vain pelkkää peli höpinää eli jos aihe menee toisesta sisään toisesta ulos niin skippaa reippaasti! Toki hiukan juttua uudesta juomasta samalla.
Hiukan alkuspiikkiä pelaamisesta ja tällä tarkoitan sellaista oikeata pelaamista missä hiki virtaa ja syke nousee eli ei sitä taskubiljardia eikä puolinukuksissa veivaamista sohvalla.
Suomessakin jo löytyy oikeita ammattilaisia mitkä pelaavat ja saavat elantonsa siitä,esim CS pelissä on turnauksissa jopa 100 000 euron pääpotteja tarjolla eli mahdollisuus on elää normi laiffia ja lätkytellä pelejä.
Tuolle tasolle toki pelaamista on pohjalla rajusti eli ei noihin rahoihin yllä ihan sillä 1-2h ilta pelaamisella vaan pahimmillaan se on luokkaa 10h päivä eli työstä käy sekin.
Itse olen ns harrastelija ollut aina vaikka esim WOWissa saattaa jollain ukolla olla played time luokkaa 250 day eli noin 6000 tuntia…..toki kokemusta löytyy pelikilloista missä on haettu niitä server first killejä ja on saanut tahkota 5-6 iltaa vko 5-6 h kerta yhdellä 5 min breikillä eli on saanut soija kainalossa veivata.Mutta mitäpä sitä ei tekisi harrastuksen eteen mistä tykkää,aina on tullut tehtyä sitä mistä on tykännyt eikä siihen auta tulla sivusta huutelemaan koska ei niillä vaikusta ole omaan tekemiseen.Treenaamisen vastapainona pelaaminen toimii itsellä hyvänä nollaamisena ja dietillä myös nälkä unohtuu eli paljon positiivista tulee mukana hien kaverina.
Isosta maailmasta sen verran että esim Koreasta löytyy kouluja missä sinut opetetaan pelkästään pelaamaan mm Starcraft peliä ja kasvat koulussa ammattilaispelaajaksi ja tuolla osa tv kanavista suoltaa 24/7 pelkkiä peli matseja pihalle eli suomi on vielä kehitysmaa noissa hommissa,tuolla raha liikkuu ja sillä on mahkuja elättää itsensä.
Sportsnutrionille tuli pelimaailmasta kyselyjä lähteä mukaan kehittämään pelaajille tarkoittua energiajuomaa ja lopputulos on nyt nähtävillä…
IMG-20160321-WA0016
DSC_0798

Aloite tuli Team Menace kilpapeliorganisaatiolta joka on Suomen vanhin elektronisen urheilun organisaatio joka tukee ammattilaisepelaajia ja joukkueita,sijoituksista löytyy mm Pohjoismaiden mestaruus Call of duty pelistä,mm iltasanomat uutisoi aiheesta.
Pohjana hommaan oli tarkoitus rakentaa juoma joka antaa tarvittavan focuksen kovaan pelirypistykseen mikä saattaa pahimmillaan kestää 10h,ja jokainen ketä peliscenessä on ollut mukana tavalla tai toisella tietää kuinka paljon energia juomia noissa karkeloissa käytetään.
Samalla ideana olisi saada ammattipelaajat vastapainona huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan ja yhdistämään liikunta osaksi pelaamista,tähän yhdyn myös itse isolla kädellä vaikka omat narut nyt ei mitään mahti rukkasia olekaan mutta noin vertauskuvallisesti.

Vuoden alussa Suomen elektronisen urheilun liitto sai hyväksynnän Valtakunnalliseen liikunta- ja urheiluorganisaatioon (VALO) Mikä tarkoittaa että elektronisen urheilun julistaminen oikeaksi urheilulajiksi on lähempänä kuin koskaan. Myös YLE on vahvasti mukana elektronisessa urheilussa ja onkin jo alustavasti tehnyt sopimuksen otteluiden näyttämisestä YLE Areena LIVE:n

Itse testasin laturia myös treeniin ja omaan makunystyrään todella hyvänmakuinen juoma millä sai myös hyvän pärinän poudaamiseen.Tässä kohtaa saattaa tulla ajatus että vanha setä vaan höpöttää mutta itse olen kiitollinen kun saa olla hiukan vaikuttamassa juomien koostumuksiin ja muuhun sisältöön,tässä auttaa oma kohtuullisen pitkä kokemus niin pelaamisesta kuin salin puolelta.

Peli-iloa ja hali kaikille tasapuolisesti!

Tommi

alla vielä poikain tekemä video drinkistä ja tässä kohtaa huom että kysymys ei ole kehokilpailijoista vaan ihmisistä mitkä pelaa ja kuntoilee eli se perus dissaus kannattaa unohtaa ennen kuin aloittaa,sanon tämän siksi koska suomalainen osaa valitettavasti kaivaa aina sen negan ennen sitä positiivista osuutta,peace all!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista