4.sizing_unbeliveable

Mainoskuvausta ja lisäravinnetankkausta

kirjoittaja: / 0 kommenttia / 4.4.2015

Dieetillä tällaiset on kivoja ylläreitä kun postista tulee vähän kyseenalaisenlaatuisia vuatteita, ei taida slim fit olla minua varten ;)

http://thestylebrothers.com/products/luxury-slim-fit-shirt

Kaikenlaisia mokia sitä tuleekin tehtyä tilausrintamalla. No, etiäpäin.

Allaoleva kuva aprillipäivän ja maaliskuun kuvauksien yhteydessä otettua. Vaikkei salitouhuihin suoranaisesti liitykään, kova video tulossa joten pysykää kanavalla ;)

pekka020415

Kiitos sportsnutritionille lähetyksestä, tällaiset postipaketit rokkaa, kehitystä ei voi estää ;) Tuli postissa todella hyvänmakuiset laatulisäravinteet treenin ympärille ja välipaloiksi sekä aamupillereitä, näillä laaturavinteilla vedetään äijä kovaan lavakuntoon :P Pekka10 koodilla 10% tuotteista pois joten kannattaa käydä tilaamassa, koodi voimassa vielä hetken. Nyt mm glutamiini 19,90€/500g ja siitä saa vielä koodilla alennuksen, nämä kannattaa käyttää hyödyksi! http://www.sportsnutrition.fi/

sn

Ja homma senkun jatkuu. Painokin alkaa olla jo 80 kilossa joten ehkä tässä on kiristytty. Tosiaan rasvan väheneminen näkyy yleisen jaksamisen vähentyneisyytenä ja todella kovana nälkänä. Rasvadieetti on minua varten, toistaiseksi kuntokaan ei ole pompannut eteenpäin kun hiilareiden suhde rasvaan on selkeästi suurempi(rasvaa n.20-30% kokonaiskaloreista)mutta tällä mennään nyt ja jatketaan vaikka päällä seisten prkl!

kuplavolkkaria

 

 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista