20161224_142426

Menneet pyhät ja tuleva

kirjoittaja: / 0 kommenttia / 4.1.2017

Moi!

Joulut ja uudetvuodet on lusittu ja arkeen on palattu. Onneksi. Lomat on ihan kivoja, mutta kyllä arkeenkin on kiva palata. Edellyttäen tietenkin että viihtyy omassa arjessaan. Mielestäni siihen tulisi pyrkiä, eikä vain yritä selvitä arjesta aina seuraavaan lomaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itselläni on koulusta usean viikon breikki, mutta PT:n duunit pyörii.

So others may workout

Viikon verran pidin kuitenkin niistäkin hommista taukoa ja olin ihan vaan lomalla. Tykkään kyllä joulusta, oon aina tykännyt, mutta se olo mikä näistä vapaista jäi oli aika ilkeä. Ristiriitaiset fiilikset. Tietoisesti söin vapaammin ja vähän tuli herkuteltua, mutta ei kuitenkaan mitään surutonta mättämistä. Osaltaan ehkä siksi harmittaakin että peilissä näkyy aika fluffy olomuoto. Tai varmaan riippuu vähän mihin vertaa. Nupille aika kovaa hommaa. Fiilikset nyt vaan on nämä.

20161224_162331

Toisaalta, seura oli hyvää ja fiilis oli hyvä, eli kokonaisuus jää selkeästi plussalle. Nyt on motivaatiota ja virtaa lähteä lajin kannalta taas parempaan suuntaan. Joulupöperön huuhtomisen avuksi kannattaa kokeilla E93 Lounge&Nightclub lafkaa itäisessä Stadissa. Live-esiintyjien kuuntelu tai pleikkarin näpyttely kahvikupin äärellä duunin jälkeen pudottelee pehmeästi arkeen takaisin.

e93

Ensi syksy siintää jo horisontissa ja valmistautuminen siihen alkaa jo nyt. Tänä vuonna tehdään kaikki paremmin ja tarkemmin heti vuoden alusta asti. Kuten aiemmin on ollut puhetta, kevät 2017 jää kisaamisen osalta väliin ja panostetaan suoraan syksyyn. Silloin on tarkoitus käydä useammatkin kisat. Alustavassa suunnitelmassa kalenterista löytyy Ben Weider Legacy Cupin karsinta Kultsalla, NFE &SM ja BWLC Lahdessa sekä vielä avoin kv-kilpailu. Toki muutoksia voi tulla, mutta tällainen on idea tällä hetkellä.20161226_213315

Muistakaahan ensi lauantaina 7.1. Sportsnutritionin uuden liikkeen avajaiset tarjouksineen Tammistossa osoitteessa Muuntotie 1

&

RÄÄKKI Clothing tammikuun tarjoukset, joihin pääset suoraan bannerista

Tsemppiä kaikille kevääseen preppaaville!

Näihin tunnelmiin!

20161224_142426

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista