2017

Mitä tuo vuosi 2017?

kirjoittaja: / 0 kommenttia / 30.12.2016

Treenit kulki ihan mallikkaasti ilman suurempia loukaantumisia ja töitä tuli tehtyä melkoisesti taas, sitä tänä päivänä vähän vaikea välttää. Kavereihin ja läheisiin tuli pidettyä myös jonkin verran yhteyttä, joskin tuntuu siltä että aina liian vähän. Pari hyvää ystävää meni naimisiin ja moni sai töissä korkeamman aseman, itsekin vuoden alusta sitten vähän isommissa saappaissa taas. Pieniä askelia.

2017 tuo uusia haasteita, tällä kertaa vähän erilaisia kuin aikaisemmin eli treenikaveri syntyy sitten vapun korvilla joten jää nyt ainakin kultsan kisat välistä ja periaatteesta jää linsenssi maksamatta kun hinta tuplaantui. Kova korotus 100% VL.

vauvoja

Minulle on aina sanottu että katson lapsiasiaa liian ruusuisesti.  Pitäisi siis ilmeisesti jättää omat unelmat taka-alalle ja alkaa elää lapsen ehdoilla täysin? Ei sen ehkä ihan niin tarvitse mennä vaikka panostustahan siinä tarvitsee ja aikaa pitää varata se on selvä.  Vähemmän ymmärrän toki niitä jotka jo pelkän puolison takia luopuu omista unelmistaan.

Nyt kun on seurannut omaa ajankäyttöä suurennuslasin kanssa tulevaisuutta silmällä pitäen, on tehostus-saumoja havaittu melkein joka kohdassa. Aamulla töihin lähtö ja töistä suoraan salille, kaupan kautta kotiin. Siinä on aika haipakkaa menoa, mutta tarvittaessahan sitä voi napsasta 30-60min veks menemällä työpaikan salille ja välttämällä töissä olevaa jumitusta . Kun kello napsahtaa 16 niin pitää olla sen verran itsekäs että vaan lähtee salille taistelemaan jos kasilta on jo ollut sorvin ääressä. Ellei ole mitään pakkodeadlinea töissä, mitä koitetaan välttää loppuun asti.

Päiväkotihaut onkin sitten aikanaan oma juttunsa kun siellä kait mennään viideltä kiinni. Se on sitten joko aamutreeniä 07-08 tai 07-15 töitä ja kovaa reeniä 15:30-16:30 ja ampaisten päiväkotiin. Tai sitten joku muu läheinen hakee. Valintojen maailma kuten Tom Finland sanoi.

Rahankäyttö on myös oma juttunsa missä voi itse vaikuttaa aikalailla, esim aina mahdollista on hommata 100% oma auto vasta sitten kun lasta aletaan kuskailemaan harrastuksiin eli alussa päiväkotireissut yms ei tosiaankaan vaadi sitä autoa. Ja lasten tavarat. Tom Finland nostaa taas päätä olisiko tori.fi hyvä paikka tai onko tutulla jäämässä pieneksi. Ei oteta siihen kantaa sen enempää tässä kirjoituksessa =)

Kotona lasta hoitaessa. Oletetaan että treenit on hoidettu joten siinä voi sitten venytellä samanaikaisesti.  Mikäli jostain käsittämättömästä syystä on jäänyt treenit välistä, voi paukuttaa erilaisia vipunostoja esim sadan toiston restpause-sarjoilla lapsen ollessa päiväunilla. Pakko kait vauvan on nukuttava välillä? Kotitreenit on nähty joten siihen ei toivon mukaan tarvitse mennä kovin syvälle mutta mennään takuuvarmasti jos toinen vaihtoehto on treenien välistä jääminen.

Mikäli haluaa lähteä salille ja on tässä ns pattitilanteessa, pitää olla pokkaa pyytää jotain läheistä katsomaan vaikka salin edessä 30-60min rattaissa olevaa lasta. Itse autan tällaisissa tilanteissa erittäin mielelläni silloin kuin kyseinen kunnia minulle suoraan. Näissä pitää vaan kehdata kysyä ja edelleen sitä itsekkyyttä olla Tämä kaikki siis kaiken muun epäonnistuessa. Lähtökohtaisesti homma toimisi aika hyvin näin perrussunnuntaina jos molemmat haluaa treenata:

Perusvuorottelut puoliskon kanssa, toinen menee ensin salille, toinen tulee ratttaiden kanssa perästä ja treenin jälkeen ensin treenannut ottaa kopin ja kävelee sitten rattaiden kanssa esim kauppaostokset läpi ja syö kauppakeskuksen penkillä post-workout mealin kiposta toisen takoessa rautaa salilla. Sit samaa matkaa kotiin syömään lisää.

Moni ikäiseni perheenisä puhuu aina siitä että ”ei sitä enää ole samassa kunnossa kun kaksikymppisenä koska lapset(????)”. Tämä saa minut aina surulliseksi. Eiköhän tässä ole vielä vuosia mahdolista parantaa kondista ja lapsen tullessa sali-ikään olla vielä sellaisessa tikissä että pystyy kampoihin laitamaan ja urheilemaan tämän kanssa niin leikkimielisesti että hampaat irvessä myöhemmin? Siinä nyt tietty on paljon muuttujia  Lapsi varmaan harrastaa tätä ennen aika montaa lajia ja saa itse loppukädessä valita mitä tekee, pääasia että on onnellinen <3

Tässä tämän hetkistä kondista, koitetaan aina vähän parantaa. Painoa nyt 92-93kg, rasvaa on kertynyt siis.

back

Kateltiin Jeissin kanssa lihoja peilistä

Perusjoulureeniä àla 2016

Liiton reissukin tuli tehtyä, osat 1/2 ja 2/2

Sportsnutritionilla muuten suljettiin Kuriiritien myymälä . Uusi Outlet myymälä avaa ovensa 7.1 Vantaan Tammistoon osoitteessa Muuntotie 1. Saman katon alle avaa Outlet myymälän myös Kenttäkauppa.fi, varustekauppa joka vetää vastaantulijat kenttään liiton malliin  :) Varmasti tulossa kovia avajaistarjouksia, kannattaa olla kuulolla esim facebookissa ;)  www.kenttäkauppa.fi www.sportsnutrition.fi

_28_1446

Ei muuta kun kaikille erittäin hyvää ja menestyksekästä uutta vuotta 2017! Olkaahan varovaisia rakettien kanssa!

 

 

 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista