backstage2

Mitäs nyt kisojen jälkeen? 7.sija pamahti

kirjoittaja: / 0 kommenttia / 18.10.2015

Kisojen jälkeen elämään tulee helposti suuri tyhjiö kun treenit, poseeraukset ja henkinen paine laukeaa. Oireilut ilmenevät masennuksena, ja stressin lauetessa flunssalle tulee hyvä sauma päästä vierailemaan. Myös aineenvaihdunnan tasoa kannattaisi herätellä pikkuhiljaa reverse-tyyppisesti, mistä olen kirjoittanutkin tulevassa K&F-lehdessä. Vaikka sijoituksista jäätiin, kunto oli mielestäni parempi kisa kisalta. Rauhallisin ja osin tyytyväisinkin mielin voidaan offille liikahtaa.

tuplia

Kuva 1. Näillä lihoilla ei ehkä kannattaisi?

Masennuksen ja tyhjiön välttämiseksi ja oman henkisen hyvinvoinnin kannalta suunnitelma on hyvä olla aina, kisojen jälkeen varsinkin kun se rääkki helpottaa. Oma alkusuunnitelma parin päivän herättelytreenien jälkeen olikin pitää viikon tauko treeneistä, missä onnistuttiin. Arkipäivät meni aika vahvasti työn merkeissä, maanantaista perjantaihin maltoinkin tehdä vain lepoa ja lihashuoltoa eikä sen kummenpia sikailuja ruoankaan kanssa tullut.

Moni tätä viikon taukoa kilpailujen jälkeen suosittelee, nyt itse mukaan lukien. Eihän tästä vielä olla palauduttu etenkin kun kevään kisatkin tässä oli alla, mutta pikkuhiljaa se aineenvaihdunta eli paljon puhuttu metabolia alkaa heräilemään ja unikin on pikkuhiljaa alkanut maistumaan, vaikka yli 8h rupeamiin ei vielä olla päästy mutta rokression uskon olevan päällä  ;)

iv-kanavistokanava

Kuva 1. Takaisin töihin, ei löytynyt taaskaan aarteita alakaton kanavistosta kun IV-kanaviston puhdistustarvetta arvioitiin.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015101420517319_uu.shtml

Nyt kun ajatukset on selkeytyneet, on tämäkin LVI-suunnittelija tehnyt myös putkien ja IV-kanavien lisäksi treenin saralla parit suunnitelmat tulevaan. Mikäli treenit kulkevat, eikä vastoinkäymisiä tule ja nivelet saadaan voideltua kuntoon, kisalavat häämöttävät mahdollisesti jo vuonna 2017. Siinä on helposti yli vuosi aikaa rakentaa pihviä, ja tähän varteen sitä mahtuu vaikka fysiikkalavalla kisattaisiinkin.

Ruokavalio pidetään arkisin puhtaana.

Nautasikajauheliha 1000g, rasvaa 23 % hinta 3,5 €, proteiinia 170g eli helposti 6 ateriaa eli reilu 0,5 €/ateria.

jauhe2jauhe 579

Kuvat 2-4. Näin helposti siitä saa vähärasvaista. Loppupaino olikin sitten näköjään 579 g ja lähes 2dl sitä ”nestettä” irtosi, ja loput talouspaperille.

pottu

Kuva 5. Pari kiloa perunoita kyytipojaksi taas eikä Jaskan Grillillä tarvitse käydä, öljykin saatii pottujen päälle jauhelihasta ;)

 

luksusta

Kuva 6. Kananmuna + näkkileipä + kurkku + tomaatti oli tuttu mix dieetiltä ja offillakin mennään näilläkin, sen verran hyvää :P

 

self pancake

Kuva 7. Välillä pannariakin http://www.sportsnutrition.fi/micro-whey-active-pancake-500g-p-1063.html

Palataan vielä kisakuviin, alla kuntoa hotellilta kisa-aamuna.

peili2 peili

Kuvat ja 8 ja 9. Aamulla kroppa olikin jo kuivunut ja näillä mentiin.

peili3

Kuva 10. Hotellilta kisapaikalle iloisin mielin.

backstage2 backstage4 backstage5 backstage6

Kuvat 11-14. Backstagetunnelmia Benin kanssa juuri ennen lavalle nousua. Kiitos Rikulle kuvista!

Tältä se sitten näytti, videota vertailuista:

Olipa taas lähellä finaalipaikka, vuonna 2008 jäätiin pisteen päähän. Mukava huomata ettei se kaukana ollut. Myönnettäköön silti pieni nyppiminen, kohta 10v ollut tavoitteena kisata joskus kv-kisoissa(top6) ja tämä taisi olla paras mahdollisuus koskaan. Nämä motivaattorit osaltaan antaa voimaa painaa eteenpäin, töitä tehdään ja panostetaan oikeisiin asioihin ennen seuraavaa koitosta! Pisteillä jos aletaan spekuloimaan, olisi varmaankin saattanut eri tuomareilla päästäkin.  Vaikka on kunto ei vaan riittänyt, on kivaa pikkuisen harrastaa spekulointia ;)

finaali pm-pisteet

Kuva 15. Mens Physique -178cm SM-kilpailun tulokset.

Kuten pääsin sanomasta, samanhenkisten kavereiden kanssa matkaaminen on homman suola. Vietettiin Ystäväni Mihkelin syntymäpäiviä, mukava vaihtaa ajatuksia samanhenkisten ihmisten kanssa. Mihkelin vaimo Noora oli myös nyt vetänyt läpi kevään ja syksyn kisat, joten aika hengenheimolais-tunnelma oli siltäkin osin. Oli muuten Noora tehnyt melkoisen maukkaat ja houkuttelevat illallisherkut vai mitä mieltä olette?

Mihkel 2 mihkel1

Kuvat 16 ja 17. Mihkelin onnittelumalja, oikealla melkoisen laadukas herkkumenu.

puku

Kuva 18. Jotain meinasi unohtua…

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista