EVÄSTÄ

On tää vaan **** työmaa

kirjoittaja: / 0 kommenttia / 26.9.2015

Vähiin käy ennenkuin loppuu. Ja hyvä niin, alkaa nimittäin dieettaaminen käymään jo aika pahasti hermoille aika ajoin. Tuskaa ei helpota esimerkiksi nahkoille lasketut tunnit kenttätutkimuksissa ja ongelmien sekä selvitystä loputon lukumäärä. Tällä viikolla lähes jokainen työpäivä ollut kaksinumeroinen sisältäen yhden lepopäivän. Tämä tarkoittaa kotiovelta klo 07 lähtöä ja takaisin klo 20-21 sisältäen istumista maksimissaan tunnin. Treenikamat on kulkenut jo vuosia bussissa/junassa mukana jos haluaa ehtiä reenaamaan, kotoa niitä ei ehdi hakea. Ei pitäisi olla liikunnan puutetta vai mitä mieltä :D ?  Pieni treeniloma olisi ihan kiva juttu mutta yksityisellä puolella tämä ei vain ole mahdollista.  8 tunnin työpäivinä tämä ei ole ongelma mutta niin… eipä se meinaa riittää vaikka kuinka yrittää..ensi viikolle vaadittu hölläystä, saa nähdä miten äijän käypi.

Kysymys kisaajille, miten selviätte töistä läpi kisakauden, kun ei keskittymiskyky riitä enää ongelmien ratkomiseen ja työstä suoriutuminen on suuremman tuskan takana kun treeneistä suoriutuminen? Vai olenko se vain minä joka EVO?

Telkkaria on viime aikoina tullut harvemmin katsottua, mutta nyt oli pakko katsoa, sivusi niin vahvasti parempaa puoliskoa. Pakko antaa rispektit Umpulla vaikka omat kisahommat hoitikin minun mielestä turhaan överiksi.   Moni saisi ottaa mallia. Jotkut pitää 5 viikkoa äitilomaa, jotkut 5 vuotta. Vaikka onhan meitä moneen junaan ja työtilanteet erilaisia, monen vuoden hiekkalaatikolla istuskelu lamaannuttaa aika pahasti ihmistä. Nimimerkillä varottavia esimerkkejä on nähty melkoisen paljon. Puhumattakaan kansantaloudellisistaa vaikutuksia.

http://www.ruutu.fi/video/2214704

Forcelta tuli muuten uusi hera-isolaatti FORCE ISO-WHEY PRO , mikä on TODELLA hyvän makuinen, tuolta tilaamaan !

Kiitos sportsnutritionille todella laadukkaista heroista, aminoista ja latausjuomista, kyllä olo muuttii iloksi kun pääsee postin kautta kotiin, tuo aina ihmeellisesti uutta potkua treeneihin ;)

jauhoja

Käytiin Töölö Gymillä Mihkelin kanssa treenaamassa yläpeltiä, jonka jälkeen katsottiin poseerauksia. Jos Lahdessa sitten tuomaritkin tykkäisi. Lärviä en kuitenkaan saa nätiksi ei voi mitään :/

pekkis2

Näillä eväillä kohti ensi viikkoa mikä tuleekin sitten olemaan pahin kaikista

Kisojen jälkeisenä päivänä käytin poikien kanssa vääntämässä LPG-jumpat, vähän väsynyttä menoa mutta värit piristää?

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista