IMG-20160409-WA0026

One Week Out!

kirjoittaja: / 0 kommenttia / 10.4.2016

Moikkamoi!

Kevään kisat alkavat olla jo tulikuuma puheenaihe bodypiireissä ja odotetut kinkerit ovatkin jo viikon päästä!

Itse olen aloittanut diettitaipaleen tammikuun alussa ja vasta nyt viimeisiä viikkoja ennen H-hetkeä olen tajunnut, että kohta mennään taas!

Olen kisannut viimeksi vuonna 2014, jolloin fitnesspäissäni kipusin lavalle kaiken kaikkiaan 4 kertaa.

Aloitin debyyttivuoteni Fitness Classicissa , jolloin sijoituksena oli toinen sija. Tämä jäi kaivelemaan ja hurahduttuani touhuun, päätin kisata myös syksyllä. Kilpailin SM-kilpailun lisäksi myös Nicole Wilkins Championshipseissa Nordic Fitness Expossa, sijoittuen neljänneksi ja samana viikonloppuna SM-lavalla nappasin hopeaa.

Fitness Classic 2014

Fitness Classic 2014

Päätin, että pidän kunnon huilin ja yritän kirkastaa mitalit vuonna 2016.

Dieetti on ollut raskas, mitä sitä turhaan kiertelemään ja hehkuttamaan. Muutoksia aiempaan on tehty paljon, mutta uskon , että nämä muutokset ovat pitkässä juoksussa hyviä.  Eteenpäin on kuitenkin menty ja periksi ei ole annettu! Näin olen seuraava kilpailuni on Fitness Classic 2016, jossa edustan tottakai ylpeänä TEAM FORCEA!

Tossu painaa ja mielessä kutkuttelee jo , että minkä Ben&Jerry’sin jätskin ostaisi pakastimeen odottamaan…Joten viikon päästä olen taatusti enemmän kuin valmis lavalle!

Tähän sunnuntaihin onkin jo kuulunut poseerausta Mayor’s gymillä, jossa valmentajani Akin kanssa hiottiin poseerauksia sekä I-kävelyä kuntoon ja punottiin juonia ensi viikolle.

IMG-20160410-WA0009

 

Poseerauksen jälkeen nautittiin upeasta kevätsäästä shoppailemalla Kampissa ja nyt laturikahvien jälkeen suuntana on legendaarinen Hyvinkään kehonrakentajien ry sali ja yläkropalle jumppaa.

IMG-20160409-WA0018 IMG-20160409-WA0026

Päivittelen instaan viimeisen viikon kulkua ja kisafiiliksiä: @katjapaju , joten sieltä voi käydä stalkkaamassa, että miten homma etenee! Myös kuumana käy instatili @forcefinland , jossa pääsee seuraamaan muidenkin meidän kevään kilpailijoiden ja bulkkipossujen touhua! Täyttä lihasdynamiittia!

Joten ei muuta kun SORONOOO ja nauttikaa sunnuntaista!

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista