boogie

Powerfitillä vierailua, Boogie sarja testiin

kirjoittaja: / 0 kommenttia / 22.6.2015

Eli siis miniburgereita tuli juhannuksen kunniaksi tehtyä..tai siis täytettyä lähinnä. Väliin kanaa, sipulia, kurkkua ja sweet&sourkastiketta ja pannulla rapeaksi :P  Helppoa ja kivaa vaihtelua, noita tietty olisi voinut syödä helposti enemmänkin.

burgeri1 burgeri2

Käytiin porukalla Power Fitin 1-vuotispäivillä. Monipuolinen sali oli kyllä, jonka tarjontaan pääset käsiksi täältä:

http://www.powerfitvantaa.fi/esittely.html   Kaikennnäköisiä kilpailuja, kakkuja ja maistiaisia, kovia tuotepalkintoja. Tehtiin Jarkko-veljen kanssa selkätreeni, jonka jälkeen sitten kakulla palauduttiin, tästä tulee ehkä videota jossain vaiheessa ;)

Kiitos vielä Mihailov-Jarkolle.Mikäli vaan gymi olisi lähempänä,  meikäläisen vaihtoehto todennäköisesti olisi aika selvä :P

Jarkon kanssa yhteiskuvassa 110kg & 83kg.

jarkkomina

Ja jäätelöä tuli tehtyä vanhalla reseptillä: http://blogi.sportsnutrition.fi/reseptejaforce-jaateloa-seka-haahumua/

Tällä kertaa banaani-suklaajäätelöä neljällä banskulla ja 100 grammalla palmusokeroitua kaakaomassaa:

http://www.sportsnutrition.fi/palmusokeroitu-kaakaomassa-dark-luomu-raaka-250g-p-1365.html

 

jäätelö1 jäätelö2 jäätelö3

Taisi löytyä voittaja. Yllättäen, suklaa nyt on aina voittaja. Fresheistä jäätelöistä silti mandariinivaihtoehto oli paras.

Sama homma jatkui mökillä juhannuksen läpi, grillattua tuli aika autuaasti ja nyt syömisiä taas vähän kliinimmäksi vaikka kunto onkin pysynyt toistaiseksi suht siistinä.

Postista pamahti sellainen paketti että oksat pois. Uunituore Boogie-sarja!

boogie

Kiitoksia todella paljon, näillä mennään kuuhun asti \,,/

Boogiesarjan Aminoboogie watermelon on osottautunut mainioksi treenin aikana otettavaksi juomaksi. Vähän kuten aminofusion, mutta maku on fressimpi ja luonnollisempi. Ainesosat on kohdallaan ja kuningas sitrulliinimalaatti sopii todella hyvin treenin aikana otettaviin latausjuoman lisäksi. Grammakin kun on lisättynä treenin aikaiseen juomaan, sen kyllä tuntee. Toki ennen treeniä otettavassa Energy Boogiessaolevat aines-osat tuovat suurimman osan pumpista mutta en väheksyisi treeniaminoita jos haluaa kovan pumpin ja intensiteetin pysyvän beast-tasolla loppuun asti ;)

http://www.sportsnutrition.fi/amino-boogie-500g-p-1397.html

energy-boogienet

Koko sarja testataan tauon jälkeen, arvostelua siis tulossa. Alkuviikko on vielä juhannuksen lisäksi pakko lepuuttaa. Kuusi kovaa treeniviikkoa on yleensä se aika, minkä jälkeen kroppa ja pää alkaa kaivata lepoa. Joskus pää ei tajua joten almanakan mukaan on perusteltua pitää tauko ja minulla se on 5-8 viikkoa riippuen olosuhteista.  Se ei tarkoita kuitenkaan pelkkää sohvalla oloa vapaa-ajalla vaan salille mennään rullailemaan ja venyttelemään kyllä jos aikataulut antavat periksi. Palataan asiaan. T.Juhannus-Possu

 

 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista