use_your_haters_as_motivation_to_work_2013-10-26_21-21-16

Shaibainen loppuraportti

kirjoittaja: / 20 kommenttia / 11.10.2015

Se on moro!

Alkuun niinkuin se meni eli reisille rankasti!Syitähän voisi listata loputtomiin mutta ei jaksa nähdä vaivaa vaan peiliin katsominen riittää.Paskaako sitä kun ne on housussa jo eli pyykätään pois ja jatketaan äheltämistä.En tosin ole tehnyt enkä tee tässä skeidan tuoksussa mitään kisaan keväällä uudestaan juttua vaan palataan arkeen ja katsotaan miltä arki maistuu.Nyt aiheena mikä musta tulee isona eli duunihommia täytyy alkaa selvittää kun tuo pyhähenki ei pitkään elätä.
Messuilla näin paljon ihmisiä ja kiitos heille supportista eli vielä noustaan kunhan patterit on ladattu eikä tehdä enää tälläistä hazardi yritystä mistä ei hyvä heilu.
Muuten oli ihan jees vkonloppu.Antonia ja Ana olivat kylässä,Suvi putsasi pöydän niin Sm-kisan kuin Pm-kisan osalta eli ei paljoa paremmin voi mennä:)
IMG-20151011-WA0199
Kotisali ja vieraileva tähti
DSC_0578
Suomi kahvi tutuksi ja oli kuulemma ihan buenoo
DSC_0581
Antonio koitti jekuttaa nuorempaa sälli että kanassa ei ole prodea kuin 16g /100g….ei menny läpi
IMG-20151009-WA0000
Rotsi tyhjennyksen jäljiltä eli ei vielä ihan katastrofi vaikka pieni ja tyhjä
IMG-20151011-WA0187
Hiukka nakerttu evästä ja kohtuu bueno tossa kohtaa vielä
IMG-20151011-WA0016
isosti vettä kehossa ja ei enää niin bueno:)
DSC_0584
Hyvä pössis:)
Siinähän sitä näin alkuun,jos joku haluaa jonkun analyysin missä mentiin metsään niin nakkaan toiseen tarinaan.Tässä lajissa keho on sellainen instrumentti että sitä ei voi joka kerta pakottaa toimimaan niinkuin itse haluaisi.Mutta ei nyt tästä enempää…

Tässä kohtaa iso kiitos Rikulle ja Sportnutritionille,Antoniolle ja Analle,Armille ja Omalle Äiskälle tietty isosti kun jaksoi paimentaa lapsia vkonlopun ajan:)
Ja Mähösen Akille!

ja tietty niille kaikille ketkä backstagella pitivät hyvää pössistä yllä,hienoa ollut viime vuodet kun ei tarvitse enää kenenkään leukapieliä kiristellä lavan takana vaan aika menee kivasti skeidan merkeissä…..
Mutta nyt ens kertaan koska syön itseni mutkalle josta jatkan linkkuveitsi asentoon ja siitä lähden kumartamaan mekkaa mikä jossain kohtaa ajautuu kaakelin halimiseen ……

Loppuun vaan rauhaa ja rakkautta !Muistakaan poudata ja jauhaa shaibaa koska jos säksätys loppuu niin ei hyvä heilu!
Over and out!

Vesipallo

20 kommenttia

 1. Mukava kuulla että et ihan epätoivoon oo vaipunu=)
  Tulihan teille niitä mitalleja pari kappaletta niinku pitiki.
  En viittiny jutulle tulla ku ajattelin et vitutus oli riittävä ilman typeriä kysymyksiäkin.

  Toivottavasti työhommat järjestyy ja ukosta kuullaan jatkossakin.

  • moro!oisit vaan repinyt hihasta!koitin kyllä jokaiselle antaa snadin pätkän eli ei se oman pään sisäinen vääntö vaikuttanut siihen että ei shaiban jauhanta loppuisi

 2. Ei muuta ku täysillä eteepäin ja uusiks paremmal menestyksel sitte ku siltä tuntuu.
  Toivottavasti jatkossaki tulee kuitenki videoiden muodossa settiä lisää, on se sitte reeni, ruoka tai mitä tahansa videota. Kansa tahtoo lisää. :) Kuulosti duuniasiois Alonan haastikses ”Hieman” hurjalle se entinen työmäärä mitä puhuit siinä, ei iha joka jamppa kykene moisii suorituksii. Et itsekuria ja selkärankaa ainaki löytyy joka osa-alueella.

  • jees kiitos!duunataan pörinää kyllä eli no stressiä,vanha vielä säksättää vaikka varahapella

 3. Kovasti tsemppiä tuleviin treeneihin ja duunikuvioihin!
  On ollut todella inspiroivaa seurata matkaasi ja treenejäsi. Saanut itsekin vuosien vääntämisen jälkeen taas aivan uutta buustia treeneihin!

  Lisää shaiban jauhantaa odotellessa ☺

  • kiitos!hienoa jos vanhuksella on jotain annettavaa:)

 4. Tsemppiä tulevaisuuteen Tommi! Oisko sulta mahdollista saada PT tunteja/ valmennusta? Pari vuotta tullu reenattua ja alkaa kehitys hidastua,voitaisiin vähän hioa tekniikoita yms. Voisin jokupäivä ajella sinne,laita sähköpostia jos olisi mahdollista! Saisit samalla rahaa kananpaskoihin yms!

 5. Vaikka kisahommat menikin vähän vituikseen, niin niinku ite sanoit ni eihän se laihistelu koskaan hukkaan mene. Toivottavasti tuotat jatkossa vielä lisää materiaalia, koska sun treenejä ja muuta schaibanjauhantaa on äärimmäisen viihdyttävää seurata.

  • moro!ei mene joo eikä mielepide ole muuttunut,ens kerralla vaan freesiltä pohjalta.koitetaan jotain työstää kun tuo palaute mitä messuilla oli ihan mukavata kuunneltavaa eli kaippa niitä joku jaksaa katsoa

 6. Töttöröö ja Holaa !

  Kansa kyllä haluaa kuulla analyysin, että missä kusi ja mitä olisi pitänyt tehdä.
  Oliko sarja muuteen liian raju tolle massalle, joten olisko alle ysäri ollut kuitenkin prendompi ?
  Muista se lupaamasi video viimeisistä 3 päivästä ennen kisaa ! :) Laita siviilielämä kuntoon ja videoita kehiin ! Kyllä joku lisäravinnefirma sut mannekiiniksi haluaa tai jotain.

 7. Onnea tuleviin haasteisiin, Tommi ja tiimi! Toivottavasti matskua tulee jatkossakin. Sisällöltään laadukkaita ja inspiroivia pätkiä ovat olleet. Edustamasi tyyli poikkeaa hurjasti vallalla olevasta peruspodista ja on ollut silmiä avaava kokemus ainakin tällaiselle 45-vuotiaalle harrastajalle. Hitaiden, hallittujen liikkeiden kombot eivät tuhoa väärällä tavalla kroppaa ja koettelevat pääkopan rajoja todella tehokkaasti. Suuren suuri kiitos sinulle!

 8. Moro Moro ! Täällä sama homma , työttömänä ollaan, työkkäri arpoo et olenko vai en heheheh mut kuten sanoit säksätetään etteenpäin vammoista huolimatta, mulla hävis keskisormesta yht äkkiä tunto hetkeksi, nyt palautunut mut hitusen siitä voimat hävis :D mut tuossahan tuo mukana roikkuu ja kun kuulalla riehun niin puristusta onneksi aika tarpeeksi lopuissa sormissa, endurossa ois tietty kiva kun kaikissa ois voima , mopo kun painaa sen 200 kg heheheh
  Reenin aikanen juoma toimii, nyt toinen purkki boogieta ja mammakin kiittää hehehehe mut tuo ruuhijä’rvi oli hyvä koetus missä mennään reenin suhteen , ukko ei pahemmin hiipunut ja palautuminen oli huomattavasti joutusampaa kuin viime reissulta ja nyt oon testannut gh stackkia, saa hyvät pöhinät eri voi muuta sanoa :D
  Jos tässä vaikka pääsis töihin niin ens kesänä lisää classic enskaa tuolla möhköllä ja tietty koko talvi kovaa reeniä sen mitä paikat antaa myöten, ikää 37 ja kaikki paikat jo enemmän ja vähemmän rikki
  Mut näin lopuksi, sätkitään sen minkä pystymme, kova reeni ei mene koskaan hukkaan

  • juu ei mene jumppa hukkaan koskaan,se aika menee sohvalla aika nopsaa jouten kanssa.Tsemiä sinne

 9. Nyt ei jäädä tuleen makaamaan,ukko on sen verran kova vääntämään ei muuta kun uudella innolla kevättä kohti.Tässä itsekkin vanhoilla päivillä innostunut omalla tasollaan vääntämään kun katsellu ukon treeni videoita.

  • pakko antaa hiukan huilia keholla,ei treenaamatta vaan reilusti evästä niin pääsee sitten freesinä lykkäämään taas.Hienoa jos olet väätämisen makuun päässyt

 10. Hello !

  Rapatessa roiskuu ja seinät voi aina pestä, uutta matoa koukkuun ja humppa jatkukoon, pödibildinghän on senverta hauskaa hommaa että persnettokisa ei suuntaa muuta … siispä ettepäin sano mummo hangessa ja kurvaili bongohalliin kahvipaketin perään.

  Olishan tuo jotenkin epäloogista että tuollainen tietotaito, kokemus lajista, ja sosiaaliset taidot tuoda nuo konkretian tasolla esille, jäisi hyödyntämättä myös duunisektorilla … voin vain kuvitella sitä semi-pro harrastajien määrää joka treenattavaksi haluaisi, ja päästä joskus kisalavalle kovassa tikissä, puhumattakaan siitä muusta isosta joukosta jotka pödibuildingia pieteetillä harrastaa ja tuloksia haluaa … mutta tämähän on vain oma mielipide.

  • moro! joo ravat saa pestyä ja leukaa rintaan vaan!paskaako sitä murehtimaan mikä on jo housussa:)

 11. Toista analyysitarinaan vaan tulemaan. Ja videoschaibaa myös.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista