inspirational-bodybuilding-quotes-2

SM kisat takana miesten osalta

kirjoittaja: / 0 kommenttia / 8.10.2016

moi!

nyt on karkelot taputeltu miesten kisojen osalta,toki Ben Weider vielä ukoilla huomenna edessä mutta suomenmestaruudet on nyt ratkottu.
Kasikymppi meni Nyyssölän Jukalle ja ei varmaan ole väärin sanoa mutta tasaisin paketti kasin ukoista muita väheksymättä,Pekka Kotipohja runnoi kakkos pallille,Perkkiön ollessa kolmas.Kova line-uppi anyway!
Alle ysi meni aika vahvasti Leskisen pojan pillin mukaan eli Jari vie ja muut tuli perässä,mun silmään parempi kondis kuin Jyväskylässä,Eero Hakala toinen ja kovan muodon muutoksen tehnyt Matias Niemi oli kolmas.
Raskan oli kovia nimiä täynnä…..Mutta mutta Turkkulainen liharekka tuli ja vei! Antti on parantanut fysiikkaa rajusti uudessa opissa ja hieno nähdä työn tulos!Mahtava homma Antti! Peter Wileniuksella oli varmasti pieni ennakkosuosikin leima mutta tänään Antti paahtoi ohi,Killen kova kisaputki hiukan näkyi terävyyden osalta ja kolmas pytty kantoon,taisi olla kolmas 3.sija tänä syksynä?Jaukkuri jäi neljänneksi mutta kova uppi viime vuoden ysikympin kakkoselta!
Tässä muutama nopea räpsy tapahtumasta

img-20161008-wa0004
Mountain ja minä…..pikku kokoero huh huh
img-20161008-wa0020
Esa jäi ulos finaalista eli nyt vain evästä nassuun ja etiä päin,Antin kanssa ryhmäpotretti
dsc_1374
Ysikympin ykkönen Jari ”wheels” Leskinen
dsc_1364
Esa ja Maarit ennen h-hetkeä
dsc_1380
Heli oli 4.naisten physique kisassa.Milloin seuraava kerta?
dsc_1383
Antti huoltajansa Pöyhiän kanssa ja kasa lahjuksia messissä.

Muuten messuilla hyvä pöhinä uuden proggiksen kanssa,paljon mukavaa porukkaa ja tuttuja tuli nähtyä mm.Katajan Tonia,Ott Kiivikas…..
kivaa oli ja ens kertaan!

thx kaikille!

Tommi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista