jauhis3

Tammikuu ohi, tuloksia kuvin ja paperilla

kirjoittaja: / 1 kommentti / 8.2.2015

Pitkät 31 tammikuun päivää on ohi. Palkitsevaa ja mielekästä mutta taisteltua on tullut, eikä aika meinaa millään riittää reilu 10h työpäivien jälkeen. Taisi yksi päivä olla kun ei ehtinyt salille(tai olisi yöunista pitänyt tinkiä mutta siinä ei mielestäni ehkä ole järkeä). Lepopäiviä oli n.4kpl ja kolmessa niistä venyteltiin salilla. Voisi kai ajan huonomminkin käyttää?

Tuollaista hommaa se on mielekkäimmillään:

Mitä tammikuussa on sitten oikeasti saatu aikaiseksi:

tammikuu

 

tammikuu takaa

Kuvat 1 ja 2. Vertailua 040115 ja 010215. Vasen puoli selästä noidannuolessa mutta nyt jo parempi. Vasemman puoleisessa kuvassa painoa 92kg ja oikealla 84kg mitä ei ehkä ihan heti uskoisi.

 

biosig060215

Kuva 3. Kuukauden saldo paperilla. 5kiloa lähtenyt ja rasva% vähentynyt 4 prosenttiyksikköä. Sama tahti voi siis jatkua ;) Eivaan, hiilareita lisätään nyt ja tässä ei tosiaan haluta kropalle mitään negatiivisia pitkän aikavälin haittavaikutuksia.

Dieetin etenemisessä on auttanut tuntuvasti biosignature-valmennukseen liittyvä kropan detoksaaminen ja optimointi, hyvä ja toimiva treeni eli jo mainittu setti nimeltä 6-12-25, sekä toimivat lisäravinteet ruoan tueksi. Kiitos paljon sportsnutritionille tuesta, aivan mahtituotteita!

sport

Extreme Pre-Workout uusi tulokas, tässä tuotteessa on beta-alaniinit,kreatiinimalaatit ja kaikki mitä kovia treenejä varten tarvitsee. Tuo red cola maistuu muuten aivan rio colalta, yllätyin tosiaan miten voi latausjuoma olla niin herkullinen!

 http://www.sportsnutrition.fi/xtreme-preworkout-250g-p-1345.html

Laatuheran lisäksi myös aminoita ja dessert(maku ananas) tuli mukaan, pääsee herkuttelemaan ihan normipäivänäkin ;)

Tammikuun viimeinen päivä sovittiin Poden kanssa kimppatreeni. Kuvattiin aika vähän, mutta hauskaa oli ja treenivinkit meni jakoon. Tässä jotain väsynyttä räpellystä:

Viikon lihaostos:

  • 3 x 700g sikanautaa hintaan 6,27 €. Oli muuten samalla viikolla samaa 2,99€/kg. Kallista?

Tästä tuli tehtyä pakkotoiston legendaarista tee-se-itse kebabia:

Eli jauhelihat(2100g), aromisuola(40g) ja mustapippuri(40g) sekaisin. Liha folioon, pohjaan reikä, vuoalle. Uuniin 4 tunniksi 120 asteeseen. Rasvaa ulostautui vaivaiset 550g vuoan pohjalle ja ne syötettiin ihan normaalisti 4kg koiralle. Ainakin melkein.

Ja kun näistä leikkaa pihvejä ja pannulla paistelee, tirisee sitä vielä mukavasti, joten tuo 23 % pienenee aika äkkiä alta kymppiin.

jauhis1

jauhis2

 

jauhis3

Nam, voi sitä dieetilläkin syödä hyvin ja terveellisesti ja vieläpä edullisesti :P

Ja kyllä sitä hyvä musaakin syntyy, Ensiferumin One Man Army -uutuusalbumi julkaistaan 20. helmikuuta, aivan pakkohankinta!! \,,/
Vaikka treeniseura on hyvä asia, on aika mahdotonta omaa aikataulua aina sovittaa treeneihin kun tuntuu että porukka monesti treenailee IFBB PRO-aikoihin eli aamupalan jälkeen. Sillon se työpäivä on puolivälissä ja kuudelta 10h toimistopuurron/työmaakiertelyn jälkeen pääsee vasta salille sätkimään hedarissa. Illalla sitten kierroksissa koittamaan unta ja sama toistuu toistuu ja toistuu mutta periksi ei anneta :) Joten tässäpä tämän hetken yhden miehen armeijan fiiliksiä:

1 kommentti

  1. Pode is back! Kauhee massamonsteri! Hyvältä näyttää Peksu, rasvaprossa alkaa olla kovaa luokkaa… Ei muuta ku kovia treenejä kohti Kultsaa. Jaksaa jaksaa painaa painaa. T: T&T

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista