Terminator-Genisys-trailer-2

Elokuva-arvostelussa Terminator Genisys, oliskohan btw kohta dieetin paikka?

kirjoittaja: / 0 kommenttia / 14.7.2015

Mihkelin,Nooran, Väinön ja paremman puoliskoni kanssa lähdettiin pakollista leffaa, ei liene vaikea arvata mitä.

Juoni oli odotuksiin nähden kohtuu uskottava ja vaikken räiskintä-elokuvista erityisesti tykkääkään, oli tuo hyvä ja Arnold veti ehkä parhaan roolinsa kaikista terminatoreista. Huumoria tällä ”papalla” riitti tuttuun terminator-tyyliin. Mielestäni elokuva oli jopa yhtä hyvä kun kakkonen.

Ykkönen kuitenkin edelleen ykkönen, kolmosen voitti helposti ja nelosta en ole edes katsonutkaan koska eräs ei siinä ollut. Hyviä viittauksia etenkin ykköseen ja Sarah Connorille sekä John Reeselle valittu kyllä näköiset näyttelijät.

Metallisydän ja Takamaan Tomi vain pari tyyppiä mainitakseni, kävi useamman kerran katsomassa elokuvan, mikä kertoo laadusta. Itse en periaatteesta viitsi, mutta suosittelen jokaiselle 5/5. Helposti upposi 500g viinirypäleitä ja kilo karkkia leffan aikana aika helposti.

Tuli toki tämän jälkeen tehtyä pinaattilettuja. Resepti:

  • 500g pakastepinaattia
  • 500g maitoa
  • 2dl ruisjauhoa
  • 3 kananmunaa
  • 5g suolaa

Pannu kuumaksi ja kookosljyä tai vastaavaa siihen. Blenderiin ylläolevat ainekset sekaisin ja tirisemään, 12 lättyä oli tässä tapauksessa hyvä määrä. Muutama minuutti tiristelyä,puolen vaihto, lautaselle ja uutta peliin.

Resepti, josta modattu taas oma versio:

http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/58536/Pinaattiletut/

 

pinaatti

Loput kelmuun(estrogeenivaara, polikvinille terkkuja) ja jääkaappiin. Käärin lihaa ja riisiä väliin, hyvää vaihtelua ;)

Tosiaan hei dieetti alkaa, onko tässä vielä kiire? Viimeksi tännepäin huudeltiin jo joulukuussa että nyt äijä dieetille. Aloitin homman tammikuussa ja yli kuukaus oltiinkin hupsistakeikkaa etuajassa.

Tänään meni pizzaa, viikonloppuna tosiaan se kilo karkkia leffassa, kakkuja rippijuhlissa ja 4 hampurilaista, toki omatekemää joten hyvinhän se alkoi. Samaa rataa jatketaan vielä ainakin kuukausi. Arkisin toki vähän hillitymmin mutta miksi näännyttää kroppaa? Moni näyttää olevan jälleen kerran kisakunnossa ja monta kuukautta ennen karsintoja, ja vähärasvaisella ruokavaliollako  max.20 % kokonaismakroista rasvaa ei kai en suosittele? Onko joku ihme jos hormonitasot kärsii? Toivo en sellaista kellekään mutta jatkuvasti kun oireista kuulee, toivoisin että otettaisiin jssain vaiheessa opiksi.  Toki kuten olen sanonut, rasvan osuutta olen vähentänyt mutten missään nimessä alle 20%:iin ja heti kun alkaa heikottaa, rasvojen osuutta kasvatetaan. Dieetillä ei ole tarkoitus kärsiä vaikka työn puolesta se on omalla kohdallani väistämätöntä kun aivot joutuu normitilanteessakin skarppaamaan huolella ja tahti on pakon sanelemana kova.

dieettiä

Siitä 86kg, 6kg painoa tullut, väärät metodit? Jos saisi ne vatsat tällä kertaa näkyviin lauteille ilman että keskivartalo näyttää taas bensatankilta ja saisi relata ennen lavalle astumista ilman jäätävää hässäkkää :D

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista