The Punisher Skull 1

Tilinpäätös

kirjoittaja: / 44 kommenttia / 14.4.2015

Moi!

Niin siinä vain sitten kävi että hermovaurio veti pitemmän korren….eli eipä ole asiaa lavalle jos ei paikallisen räkälän stagea lasketa mihin voisi pahimman ketuksen purkaa.Niskassa oleva välilevynpullistuma painaa sen verran hermoa minkä johdosta oikea käsi elää hiukan omaa elämäänsä.Niska olisi leikattu päivystystapauksena koska optio pysyvään hermovaurioon on mahdollista.Puukkoa en niskaan edelleenkään aio ottaa koska itse tunnen monta millä toki kivut hävinneet mutta vaiva käteen on jäänyt silti.Sehän on kuin lauantai illan lottoa hyvällä kertoimella.Pari vkoa sitten oikeassa ojentajassa näkyi ensimmäiset oireet lihassurkatumassa eli eipä niitäkään saanut pois pidettyä,ojentajan pitkäpää saa hyvin kyytiä eikä tässä ole puhe kasvusuunnasta…….
Ajattelin että josko vielä kävisi öljyt nahkassa kattomassa miltä se näyttää mutta sekin on tullut kaksi kertaa koettua eli öljyt pinnasssa vedetty rytkyt takaisin päälle ja Mcdonaldsin kautta salille jalkaja jumppaamaan pahimpaan ketutukseen ilman kisasuoritusta.
Pakollisten asentojen tekeminen ihan tappoa kun kättä ei pysty jännittämään ilman että saa niskaan hyvän sähköiskun eli varmasti katsomosta olisi voinut näyttää todella treenatulta speculator MC robot ohjelmalta….nyt ei edes tunnu nousevan mitään järisyttävää ketutusta verrattuna noihin lavan takaa poistumisiin.Treenaaminen ei mene koskaan hukkaan eikä rasvojen poltto ja sitähän meissä kaikissa varmasti riittää.Joku voisi kysyä että miksi edes tänne asti veivasit kun vaiva alkoi jo helmikuun lopulla mutta eihän kilpaurheilua kannata tavan tallaajan kuntourheiluun koskaan verrata.Tällä ei ole kenenkään tekemisiä tarkoitus mollata koska eihän kaikilla ole edes kilpailuviettiä eli ei hernettä nenään!Kilpaurheilussa laitetaan yleensä hiukka enempi likoon vain.
Kisoja on itsellä takana jonnin verran niin en myöskään tarvitse kokemuksia siltä saralta ja repaleista ukkoa siellä on ilman minuakin….on varmasti eräskin ukko millä on hauista poikki,rinta joskus revennyt etc eli ei tuo taisto lisää näitä tarvitse.Kisoja on itsellä pari kisaa alle 30 kasassa joista 2 kertaa yleisen sarjan Sm-voittoa,useampi kakkospytty,jotain karsintavoittoa,junnu-kisaa,pappa-kisaa,pm-kisaa yms eli jotain on joskus tehty ja ei tästä ukosta ole kaikkia mehuja vielä lypsetty.Sarjojakin on koluttu -80,-90,-95,-100 ja + 90 kg…..
Huomenna vaihteeksi magneettikuvaan eli saa käydä putkessa pötköllään eli lääkäri käynnit tulleet tutuksi.Lääkityskin vaivaan on ihan hassun hauska ainakin olotilojen puolesta kun kaiken nassuun vetäisee….stilnoctia nukahtamiseen,oxamin tabuja kaveriksi,lyricaa hermosärkyyn ja mieliala lääkkeet yleiseen suhinaan mikä tulee nukkumattomuudesta.Kaikkeen on tietty reseptit eli ei ole kyse mistään syönpä hupia kaikkea hassua millä saa kuupan sekaisin.Itse en noita mielellään syö koska olo on aika omenainen noille jutuilla…….
Mutta ei tehdä lääkäri palstaa tästä vaan mitäs pienistä kun ei pienetkään meistä……

Jotain positiivista sentäs eli Game of thrones S5 alkoi

Ja Vikings S3 on ollut menossa jo usemman viikon

PC pelaaminen on vaivan takia myös pannassa koska hiiren käyttö on ihan myrkkyä tällä hetkellä,PS 4 tulee hakattua jonkun verran ja leffoja katottua.Sali hommat jatkuu toki mutta soveltaminen on läsnä vahvasti.
Jos tuota ketutusta hieman sivuuttaa niin eniten sitä tässä kohtaa muiden panostus tähän ei niin putkeen menneeseen projektiin harmittaa.Eli Antonion jeesaaminen ja uskon luominen vanhaan huru ukkoon,Rikun/Sportsnutritionin satsaus ukon ravinne kuormaan ja Rikuhan on samalla itselle ollut Suomen päässä yksi parhaista treenikavereista eli luovuttaminen ei ole tämän ukon kohdalla se juttu treenien aikana.Tähän toki kuuluu muitakin mutta en ala sitä Äiti yms listaa kasaamaan tähän….Yleensä kotipoppoo ja kaverit tietävät muutenkin niin hyvässä kuin pahassa.

Tässähän tätä spekulaatiota olikin asian osalta ja halusin tuoda tämän näin julki ettei tule mitään kuravettä niskaan enempää kuin tarvis.Asian toki tiedotin jo kerrankin ennen verhon taakse menoa liitolle ja kisajärjestäjälle eli homma bueno siltä osin.
Niille ketkä ovat videoita kaivanneet niin nyt ei mennyt ihan pykälään homma mutta katsotaan onko saumaa tehdä jotakin jatkossa,cheat ruokailu päivä voisi olla kova vaikka ei toki lasten katsottavaa kun huru ukko evästää,toki poddaamisesta saa aina jotakin irti ja sellaista yleistä lätinää aina irtoaa.Nakatkaa kommenttia yms ehdotuksia plox!Mitään mahdottomia osan ottoja ei tarvitse laittaa kun loukkaatumiset ja epäonnistumiset vain valitettavasti kuuluvat urheiluun ja nekin täytyy opetella muuten ei osaa nauttia voittamisesta!
Muistakaa muuten käydä Sportsnutritionin kaupalla 16.4
make

Hra Hilfiger

44 kommenttia

 1. Ehdottomasti videoo mättöpäivästä, jotain huhua kuullu et muutama pizzaslice on löytäny tiensä suuhun Pizzahutin buffetissa. Löpinöitä on myös aina mukava kuunnella ja meitä ketkä odottaa aina videoita on varmasti runsaasti. Ois ollu hienoa nähä sut lavalla kun on tätä matkaa seurannu ”läheltä” mutta aina ei mee niinkun on suunniteltu, Tsemppiä treeneihin!

  • Ehdottomasti ääni täältäkin cheatti päivälle.
   Tarinoiden mukaan olet kova ukko ruokaa lappamaan joten nyt olisi hyvä aika todistaa puheet todeksi :D

   Vaikket säälihuuteluita pyytänytkään, toivottelen herralle kuitenkin terveempiä päiviä!

  • En ole koskaan aikaisemmin antanut takapakkien kauaa häiritä vaan pökköä pesään kun räpylä pelittää eli täältä tullaan vielä!

   • Ei voi kuin arvostaa tuollaista soturiasennetta.
    Jäädään kuulolle.

    Kun kerran treenien kuvaaminen on arvatenkin vähän aikaa jäähyllä (toivottavasti ei pitkään!), niin olisiko mahdollista saada jotain muunlaista videomatskua? Esim. jotain Q&A tyylistä höpöttelyä tai mitä tahansa kehonrakennuksen ja arkielämän väliltä?
    Teikäläisen ajatuksia on aina ilo kuunnella, aivan sama mistä aiheesta sitä shaibaa jauhetaan ;)

    • Moro!oli itse asiassa tarkoitus kuvata tällä vkolla mutta kuvaaja on vkon lopun luonnollisesti kulttuuritalolla eli pientä aikataulu ongelmaa mutta tulossa turvan rääpimistä yms ja olen tietty käynyt jumpallakin,muutamaan lihasryhmää pientä vain tehdä ”hiukan”eritavalla eli ei ole maattu jäähypenkillä.

     • Kuulostaa hyvältä ja ei tässä olla juu hetkeäkään epäilty, että teikäläinen olisi laakereillaan levännyt. Kysytään vielä sellaista, että onko tästä Kulttuuritalon kisasta tulossa jotain ns. ”päätösjaksoa”. Tuskin haluat enää koko jupakkaa muistella, mutta olisi toisaalta ihan mielenkiintoista kuulla videon välityksellä tuosta kisan peruuntumisesta ja asioista jotka siihen johti ja kenties siitä miten tuo sinuun vaikutti ja millaisia ajatuksia ja tunteita se herätti. Vaikka en teikäläistä sen koommin tunnekaan, niin tuskinpa tuo on henkisestikään ollut helppoa joutua toteamaan, että se oli sitten tässä. Etenkin kun omaa vielä tuollaisen periksiantamattoman ja ”ei tekosyitä” kaltaisen asenteen ja ottaa huomioon kaiken sen työn, uurastuksen ja tinkimättömän panostamisen.

      Tällainen wrap-up tuosta koko kisaprepistä olisi siis ihan jees :)

      Hyvää alkanutta viikkoa Tommille ja vielä parempia treenejä!

     • Täytyyhän ns paska lyödä pakettiin:),joo kyllä tässä on saanut hiukan vannetta kiristellä mutta kyllä se tästä taasen lähtee rullaamaan.Kuhan saada aikataulut natsaa niin videota pukkaa,oli puhetta myös bullfarm part 2 tekemisestä ……

 2. moro ukko!

  meikällä ihan sama vaiva(niskanikamien 6 ja 7 välissä) ja melkein samassa kohdin ”kisavalmisteluja”. mulla tuli vielä massakaudella huhtikuussa kun kesäkuussä jo leikattiin. laitettiin titaniumia niskaan ja nyt on muuten kaikki kivut ja säryt pois ainut et vieläkään ei hermota noi sunkin mainitsemat ojentajan pitkäpää ja rinta sekä latsin osa:(
  mulle lekuri sanoi että noissa hermojutuissa voi mennä vuodesta jopa kahteen et palautuu normaaliksi …mulla tulee kesäkuussa vuosi.
  tzemiä bro sulle ja toivottavasti tulee kuntoon…ite muuten söin reilu 2kk niitä lääkkeitä todella mittavasti lääkärin määräyksestä ja sit heräsin et ei mee ohi….leikkaus.

  t.jartsa

  • jees viimeksi itsellä kesti n 5kk kun sai vaivan aisoihin eli toivo elää.Ens vkolla saadaan loppupörinät tälle aiheelle,tänään otettiin vielä uudet magneetit ja hermorata tutkimus ens ti niin sit lyödään vaihto-ehdot pöytään.Viimeksi tens-laite oli kovassa käytössäb-vitamiini injektio ja kaikki liikkeet yksi käsi kerrallaan niin saatiin hermo pelittää,nikamathan ei itsestään takaisin nouse edes ajan kanssa eli siihen ei auta kuin puukko mutta koitan välttää sitä vielä.

 3. Videoita vaan kehiin lisää. Ihan sama mistä, vaikka sitten PS4:llä pelaamisesta :D

 4. Mitäs pelejä Tommi pelaa ps4?

  • Tällä hetkellä Bloodborne,Gta,Dragon age 3….elmuissa väliin jäänyt Last of us odottaa vuoroaan myös

 5. Muista Tommi, että kovana työntekijänä ja kehonrakentajana sut aina muistetaan!

  Mikä tahansa materiaali on tervetullutta ja kiinnostavaa katsottavaa.

  Hyvää jatkoa ja myönteisiä mäkiä myös elämään!

  • Jees tattista ja vielä tullaan eli ei hätiä!

 6. Ehdottomasti lisää videoita. Kaikki sun videot on ollut todella mukavia katsottavia. Ollut jopa hiukan vieroitusoireita, kun niitä ei hetkeen ole tullut. Nyt kyllä ymmärrän miksi ei ole tullut. Seuraavaksi se mättöpäivävideo:) Sun höpinöitä muutenkin kiva kuunnella.

 7. Kiva ois nähä pätkää, jossa reenautat/vedät kimppareenit jonkun toisen bodarin kanssa. :) Vaikka Heinäsen Markuksen kanssa.

 8. Harmillinen takaisku :( No toivottavasti sua näkee kisoja katsomassa.

  • Liput tais mennä eli näkemättä jää…..

 9. Voi perkule, ei voi muuta sanoa! Tsempit sulle vaikka suurempia pahoitteluja et haluakkaan.

  Mulla ei tuo tieto ja mahollisesti luetun ymmärtäminen riitä, niin voinko kysyä, että mistä moinen vakava vaiva on peräisin? Eli voiko tuollainen nasahtaa kelle vain milloin vain? Ainakin Ovaskaisella muista (kovista) bodareista taisi samanlainen vaiva olla, jos en ole väärin ymmärtänyt. Vakavalta kyllä kuulostaa ja tuohon kun päälle tulee nuo lääkitykset, niin.. Hieman tajunnut noista lyricoista yms. että varovainen saa olla. Siksikin toivon mitä nopeinta paranemista.

  Cheattipäivähommat kuulostais mainiolta. Perushöpinätkin menee aina, vaikka tästä kirjoituksesi asiasta. Siks laitan tän kommentin, koska oot henk. koht. kiinnostavin teistä someen tavaraa tuottavista kovista bodareista. Ainoastaan sun kans kiinnostais päästä treenaamaan, esim. jos tälläinen ois jossain kilpailussa palkintona. Lisäravinteetkaan ei ittiä kiinnostaa kun en käytä kuin heraa, niin bodipiireissä jos jotain voisi jostain kilpailusta voittaa, niin parasta ois nähä se sun päättäväisyys livenä, joka videoilla välittyy. Kiitos niistä videoista! No, se näistä höpinöistä, ja eteenpäin.

  • Itsellä tuo on työperäinen eli ei johdu sali hommista.Toisilla ranka kestää mitä vaan mutta jos on huono flaksi käynyt luukulla kun osia on jaettu niin kaikkihan on mahdollista.Bodaamaan pääse toki jos jaksaa tänne maalle kammeta ja aikataulut passaa:)

 10. Joku ruokamättövideo olis kyllä poikaa! Jonnekkin buffettiin vaikka vetään hirvee läjä sapuskaa.

 11. Tsempit Tommille! Videosi ovat olleet parasta mitä on ilmoille tullut viime aikoina. Tee vaikka kultsan kisoista raporttia tahi jotain höpöttelyvideota muuten vaan. Äijällä kuitenkin hyvää juttua riittää. Mäsäytyspäivälle toki peukkua kans!

 12. Voi vittu!
  Vaikee uskoo et se on siinä.

  Videoita olis kiva saada jatkossakin. Melko sama mistä aiheesta. Käyt heinästä rääkkäämässä yms. Sul on niin helvetisti tietotaitoo et on suorastaan velvollisuus jakaa sitä etennpäin valmentajan ominaisuudessa.

  Tsemppiä joka tapauksessa ja toivottavasti jotain videoo tulee jatkossakin!

 13. Tee todellakin video cheat päivästä. Se olisi varmasti viihdyttävintä materiaalia kautta aikojen suomen bodyskenessä. Tähän asti hauskimmat on ollut team mm podcastit mutta tämä menisi heittämällä ohi. Sen verran hauskoja on olleet Tommi sinun reenivideosi. Yleensä pidän nimittäin bodareitten reenipätkiä aika tylsinä. Tämän blogin pätkät on saaneet jopa avovaimonikin hymyilemään :)!

 14. No voi perhana..! Toivottavasti saat paikat kuntoo ja näkee projekteja jatkossaki mahdollisimman pian :) Tsempii jatkoon kuitenki!

 15. Valitettavasti kävi miten kävi, mutta varmasti paras ratkaisu tässä kohtaa ja itsehän sen parhaiten tietää.

  Täytyy vielä vähän teikäläistäkin vanhempana huru-ukkona todeta, että blogi ja varsinkin videot ovat olleet parasta matskua aikoihin. Niistä on saanut itsekin välilevyongelmaisena hyviä ideoita ja ajatuksia omiin jumppiin. Kiitos siitä ja toivottavasti jotain schaibaa tulee jatkossakin!

 16. Teeppä Tommi sellanen Q&A osio.

 17. Kiitos vaan videoista ja hauskoista jutuista. Tsemppiä jatkoon ja toivotaan että homma vielä saadaan pelittämään. Näin vanhana kiinnostais jutut treenihistoriasta Peter Keräsen ja Bogdanoffien kanssa, mitä opit kun pääsit treenaan näiden kanssa?

  • Jos saadaan videoita kasaan niin noissahan ois ainesta ja ukot tuntien tarinaa riittäisi…korvan taakse idea.

 18. Tuli mieleen, jos Mikan (Nyyssis) sohvalle turisemaan bodauksesta ja miksei muustakin. Teillä kuitenkin oli tarkoitus vetää toinen osa jossain vaiheessa, niin sen voisi toteuttaa nyt siis Mikan sohvalla. Ja kuten Mushroom mainitsi, niin ois hienoa, jos olisi motivaatiota jakaa tieto-taitoasi eteenpäin valmentajana tai jotenkin muuten. Ei muuta kuin eteenpäin voinnin mukaan!

  • Tattis vaan kaikille ehdotuksista!Koitetaan jotain pyristellä kasaan!

 19. Ei mitään Tommi, uutta matoa koukkuun ja espanjalaista prässiä työntelemään. Kiitos kaikista treenivinkeistä mitä olet täällä jakanut, Vois melkein sanoa et tälläinen(kin) huru-ukkeli on löytänyt treenaamisen idean ja ajatuksen sun videoitten ja ajatusten kautta. Joten lisää niitä jatkossakin, vaikka treenauttaen muita. Vanhojen legendojen jutut kiinnostaa myös ja niiden nykyiset jumpat. Tsemppiä Päällikkö!

  • Hienoa että sieltä on jotakin fiksuakin shaiban seasta löytynyt:)

 20. tsemppiä vaan ukolle uusia kisoja tulee ja entistä kovempana niihin,treeni videot ja läpän deeroksen heitto olleet piristys tämmöselle vanhemmalle treenaajalle

  • Kiitos!onneksi tässä on vielä näitä pelivuosia jokunen jäljellä eli ei kirvestä kiveen vielä:)

 21. Mikään ei ole ikuista, ei edes vitutus.
  Paskempi nakki että ruoto sulle sanoi kiitti mulle riitti ja pisti pausen päälle, noh, niinkuin tuumasit, matoa taas koukkuun kun ruoto taas toimii.

  Videoista sen verran.
  Kaikennäköistä mysteerimiestä ja naista käy bodaus-videoita tekemässä ja tuubiin tyrkkäämässä, joku sätkii kuin sähköiskun saaneena ja toinen kuin myrkyn nielleenä ”oppivideota” väsäämässä otsa kirkkaana.
  Hyviäkin sieltä löytyy, yleensä vanhan liiton gubet, jotka tietää mistä hommassa on kyse.

  Mutta yhteen asiaan vois videoilla sanan tai pari pistää.
  Suurin osa kuitenkin tekee hypertrofista, tai on ainakin omasta mielestään tekemässä, mutta enemmänkin menee liikkeen ylläpitoon vauhti-momentilla ja lihas ei juurikaan kehity.

  Hyvin yksinkertaistettuna:
  Palikka käteen ja suoraa tarinaa, esim … tästä kun aletaan malmia nostamaan kattoa kohti, laske päässäsi neljään, rauhallisesti, vasta kun tulee numero neljä, saat olla korkeimmassa kohdassa, ja ala laskemaan taas neljään ja saat olla alimmassa kohdassa ja pidä puristus koko ajan, ja taas sama laulu, koko ajan lihas töissä.

  Nuo vauhtikisat saleilla on niin perkeleen yleisiä, ei siinä paljoa lihas töitä tee.

  • Joo välillä se näyttää keho pykivän vastaan mutta heikot jää tuleen makaamaan eli jos äijä pysyy vielä yhtenä kappaleena niin täältä tullaan vielä….

 22. Tuo on tuskaa, ensin satsaat kaiken ja sit kroppa sanoo sopimuksen irti, se on perseestä
  Itse käyn tahtojen taistelua tuon vasemman lavan kans, kun ne penakisat lokakuussa, nyt taas oltu kipeenä kun ressi purkaantui , kelalta vihdoin ja viimein kaikki ok, puol vuotta meni perkele ja sit kun oon viikon kipeenä niin jo pelkän harjan nostaminen vihloo olkapäihin
  Maanantaina salille kahtoon miten olkapäät kestää, kun paskalla olkapäällä ei ajeta lujaa 200 kiloisella enskalla tuolla mettässä heh hehe

 23. Moi Tommi! Myös minulla on samanlainen hermo-ongelma. C6 nikaman kohdalla ahtauma ja kaularangan suoristuma. Oikean käden särky oli helvetillinen ja voimista hävisi n 50%. Sain avun vaivaan kiropraktiasta. Kävin useaan otteeseen hoidattamassa niskaa ja hoidon avulla niskan luontainen kaari saatiin palautumaan. Näin hermopaine väheni ja kanavaan saatiin tilaa. Nyt kivut on 98% poissa ja kaikki voimat palautuneet käteen. Hermotus sai hieman hittiä ahtaumasta, oikea tumppu ei ole ihan yhtä paksu kun vasen mutta treenaamaan pystyy täysillä. Suosittelen lämpimästi että otat magneetti / röntgenkuvat mukaan ja etsit lähiseudultasi DC -tutkinnon suorittaneen kiropraktikon (Doctor of Chiropractia). DC on ihan oikea lääkäri, ei mikään puoskari ja osaa homman. Käy arvioituttamassa tilanne. Ehdottomasti ei kannata puukotettavaksi lähteä ennen DC:n konsultaatiota. Minulla vaivat alkoivat syyskuussa 2014. Kuntoutumisen jälkeen olen ottanut tavaksi käydä säännöllisen epäsäännöllisesti kirolla huollattamassa rankaa.

  • jees olen käynyt hierojalla,kalvojen käsittelyssä,akupuktiossa ja kiropraktikolla.Jokaiselta tulee aika erilainen vastaus,samoin 3 eri neurologilla….tänään sain oikeastaan ensimmäisen ns selvällä suomenkielellä olevan lausunnon minkä tämäkin juntti ymmärsi,laitan blogiin tuosta kunhan saan huomisen paperin vielä käteen.Tiedän kyllä ettei hieroja eikä kalvojenkäsittely tuohon vaivaan auta mutta ainakin nukuttu yö sen jälkeen.

 24. Moro! Tsemppiä kuntoutukseen ja paranemiseen! Todella innostavia sinun treenivideot. Peter(Wilenius) ja Mike(Siren) mainitsivat Wlogissaan että tekisivät sinun kanssa jonkun osion, esim. jalkatreeni. Mielellään kaikki lihasryhmät! Onko ajatuksia käydä poikien kanssa jumpalla? Jos on niin innolla odottelemme ”selkäsaunaa” :)

  • moro!Miken ja Peterin kanssa käy ilman muuta videohärdelli,huomenna keskiviikkona on tuomionpäivä niskan osalta eli saan sitten kaiken eteen ja katsotaan ensin mitä on tarjolla.

 25. Mikä oli tuomio?

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista