???????????????????????????????

Uutta boogiesarjaa, kuvia muutaman vuoden takaa

kirjoittaja: / 0 kommenttia / 2.6.2015

Työntäyteistä hommaa ollut kyllä kisojen jälkeen, tuli mukava 3 päivää kestävä noidannuolikin huonosta työasennosta johtuen. Tsekatkaa nyt tuossa kuvassa olevaa olkalaukkua vasemmalla olalla. Eiköhän se ristiselän puoli mennyt kun 10 tuntia kiersi unelmakohdetta hirveessä kiireessä 20 lakanan kanssa. Joskus sattuu näitä rosvosektoreita mutta se on vain elämää :D

Salilla tietenkin käyty suunnitelmien mukaan 2-3 treenipäivää putkeen tilanteen mukaan ja yksi lepo välissä kolmijakoisella. Painoa on 5kg kertynyt kisoista ja johan alkaa taas housut tuntumaan tiukoilta ja suurempiin onkin kohta vaihto edessä.  Jalkojen osalta on tullut nostettua sarjapainoja dieetiltä. Viime treenissä SJMV 140kg 3x7kpl, jota ennen 120kg+tanko smith-kyykkyä 3x10kpl ja loppuun pudotusta.

Yläkropan osalta ei ehkä juhlita vielä kun on kyynär- ja olkapäävaivaa. Viimeksi tuli tehtyä ketjuilla kapeaa penkkiä 70 kilolla 6-8 toiston settejä, pystypunnerrusta seisten 50 kilolla. Selälle mm. 90 kilolla ylätaljaa kutosia ja kulmasoutuja 70 kilolla olevinaan puhtaita sarjoja. Voisin alkaa pitävään blogin lomassa treenipäiväkirjaa jos jotakuta kiinnostaa miten junnataan paikoillaan ;) Ei vaan, ei ne painot vaan se miten lihas toimii, etenkin selkätreenien osalta on tullut tekniikat opeteltua aikalailla uusiksi ja tuntuma esim kulmasoudussa on aivan eri tasolla kuin ennen. Loppuun voi ryskätä mutta alkusarjat keskityttävä jotta menee oikeaan osoitteeseen eikä vain takaolille ja epäkkäille. 95% treenaajista näin käy edelleen vaikka tästä on puhuttu.

Löytyi muuten lipastosta lisää kuvia Mister Finland-ajalta.

Seiska1 mister4

Porvoossa hyvä arvostelu: ”Sillä oli paras kroppa ja paras perse”.

mr

 

 

mister3 mister1 mister2 metropoli

Melkoisen erilaista oli kyullä elämä tuolloin. Nyt vastuuta on tullut ”hieman” enemmän, treeniin ei yksinkertaisesti ehdi/pysty panostamaan samallailla mutta sama jantteri sitä edelleen on ja kehitystä pusketaan eteenpäin. Toki lihashuolto, ravinto ja lisäravinteet ovat vieneet homman ihan eri tasolle mitä se muutoin olisi. Mistä puheen ollen:

Sportsnutrition toi oman FORCE Boogie lisäravinnesarjan markkinoille. Kannattaa ottaa testiin ja todennäköisesti myös pidempäänkin käyttöön monipuolinen treenin ympärille rakennettu laadukas kokonaisuus, missä maku ja toimivuus on omassa luokassaan. Pekka10 koodilla 10% tilauksesta.

Energy Boogie

http://www.sportsnutrition.fi/energy-boogie-600g-p-1398.html

Ennen treeniä nautittava kofeiiniton tehonlisääjä Energy Boogie maksimoi treenipotentiaalisi. Supertehonlisääjä joka maistuu hyvälle ja tarjoaa kestävää energiaa sekä räjähtävää voimaa nostaen harjoittelusi tehokkuuden huippuunsa. Uskomattoman kova lataus treeniin. Reilut annokset Arginiinia, Tauriinia, Sitrullinimalaattia…

Force tuotteilla on pitkä, yli 10v vuoden historia ja vakiintunut tyytyväinen käyttäjäkunta. Force Energy Boogien teho perustuu reiluihin annoksiin ainesosia oikeassa suhteessa.

• Kofeiiniton

• Citrulliini-malaatti 5g/annos

• Tauriini 5g/annos

• Voimakas kestävä energian tuotto

• Puskuroi maitohappoa

• Raikas ja piristävä

 

Amino Boogie

http://www.sportsnutrition.fi/amino-boogie-500g-p-1397.html

Amino Boogie sekoitetaan veteen ja nautitaan harjoituksen aikana. Herkullinen kattava aminohapposekoitus, joka treenien aikana nautittuna antaa paremman suorituskyvyn ja auttaa runnomaan sinut lähes ultimaattisiin saavutuksiin parantaen merkittävästi suorituskykyä.  Amino Boogie sisältää sisältää tarkkaan valitun aminohappoyhdistelmän sekä tärkeän vitamiini & mineraalicombon jotka aktivoivat monipuolisesti vartalon toiminnallisuutta ja kehitystä.

• D-asparagiinihappo herättää testotasoja

• Sitrulliinimalaattia pumppiin

• EAA aminohapot lihasten kanssa samassa suhteessa

• Parantaa focusta treeneissä

• Välitön proteiinisynteesin aktivointi

• Säilyttää nestetasapainon kropassa

• Uskomattoman monipuolinen aminoketju

Reco Boogie

http://www.sportsnutrition.fi/reco-boogie-750g-p-1396.html

Reco Boogie on laadukas erittäin herkullisen maukas laktoositon palautusjuoma hydrolysoidusta hera-proteiini isolaatista. Reco Boogie sisältää myös tärkeän vitamiini formulan palautumisen maksimoimiseksi sekä lisättyä glutamiinia.

Laadukas palautusjuoma on kaiken A ja O. Näin varmistat tehokkaasti palautumisen, nivelvaurioiden korjautumisen sekä lihasmassan kasvun harjoittelun jälkeen. Tarvitset käyttöösi parhaat ainesosat - Reco Boogie on markkinoiden ehdottomasti paras palautusjuomajauhe hinta-laatu suhteeltaan!

Kova harjoittelu johtaa yleensä tyhjentyneisiin glykogeenivarastoihin, mikä taas heikentää huomattavasti palautumista ja proteiinisynteesiä. Reco Boogien optimaalinen hiilihydraatti-proteiinicombo estää tämän, palauttaa glykogeenitasot takaisin ja vahvistaa anaboliaa kropassa. Reco Boogien hiilihydraatit koostuvat microsuodatetusta dextroosista. Nämä hiilihydraatit täyttävät nopeasti tyhjentyneet glykogeenivarastot kovan harjoittelun jälkeen ja stimuloivat hyvin insuliinin eristystä, jolloin aminohapot pääsevät tehokkasti lihassoluihin. Älä tyydy vähempään, valitse parasta edulliseen hintaan!

•  Hydrolisoitu heraproteiini-isolaatti

•  Laktoositon

•  Gluteeniton

•  Vitamiini ja mineraali mix

•  Extra glutamiini

•  Herkulliset maut

 

Niin joo, toinen konehuone Ruotsista ja toinen Suomesta, arvatkaapa huvikseen kummin päin ;)

Lainatakseni työkaverini sanoja:

Mentiin työporukan kanssa Ruotsin Skanskan pääkonttorin konehuoneeseen, hiljennyin ja itkin pienen onnenkyyneleen sen jumalaisen kauneuden edessä, mikä on tämä konehuone.

Asennuskorkeutta ainakin 7 metriä, tilaa vaikka pelata tennistä. Putket, kanavat ja johdot autistisessa ojennuksessa ja merkitty täydellisesti.

Täältä tosin puuttuu kaikki suomalaisille konehuoneille tyypilliset elementit, eli rakennusaikainen jäte, vanhat autonrenkaat, siivouskemikaalit ja muu varastoihin kuuluva tavara, ahdistus, tuska ja venttiilikahvoihin sekä johtohyllyjen reunoihin kolhitut veriset päät.

Suomi on paska maa ja siellä on kaikki ihan perseestä.

Konehuone_skanska Konehuone_sokos

Töissä ollut hässäkkää, järkyttävää kiirettä ja koiran hommaa aika ajoin.

???????????????????????????????

Treenit hoidetaan silti.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista