aa258d6ac592f58105b68cba585616fece1d0e7f

Vimonen viikko

kirjoittaja: / 4 kommenttia / 4.10.2015

Morjensta pöytään!

Niin se syksy tuli ja vimonen viikko starttaa juuri kärvistelyn osalta.Ei koskaan pitäsi tässä kohtaa sanoa että selvittiin mutta jospa tämä nyt kantaisi maaliin asti ja saisi hommaan lyötyä pakettiin.Niskavamma näyttäisi ainakin olevan yhä silppuna kevään jäljiltä mutta ei ole kauheasti vauhtia hidastanut ja sitä ehtii sitten vanhainkodissa surkutella enemmän.
Kaiken kaikkiaan todella raskas syksy mikä johtuu pitkälti keväästä eli en itse kyllä suosi tälläistä kevät syksy rallia vaan tekisin homman mielummin freesillä keholla niin kaikki pelaisi paremmin ja sitä myötä jaksaminen rokkais enempi.
Tehtiin snadi video tuossa ja se on varmaan ulkona alkuvkosta.Sisältöähän ei siinä ole ihmeemmin ole muuta kuin vanhan miehen narinaa ja purnausta mutta koittakaa kestää!Tais siinä olla kauniinpaa sukupuolta mukana eli ei tarvii setä miestä koko aikaa kytätä ja saattaa olla että paljasta pintaa niskan lisäksi vilahtaa…..jutut on mauttomia niinkuin aina eli sama levy jauhaa:)
Viimeisellä vkolla kuivatellaan tämä vesileili ja ladataan patti turpeaksi niin kaippa siitä jää jotain jälelle.Painoa on vielä liikaa mutta perjantaina se vaaka Lahdessa määrää sarjan eli ei ressiä siitä.
Muuten ihan kiva pössis ja nasta mennä pällistelemään tuttuja backstagelle koska siellähän ne parhaat kemut on aina ollu.
Ensi vkolla Espanjasta saapuu hiukka supporttia niin päästään tekemään vimoset planit,jos nyt aikataulut natsaa niin tuunataan joku kooste tuosta loppuvkosta.
Mitään muuta spessua ei päivissä oikein ole pelaamisen ja leffojen katsomisen lisäksi…..karvat veks,ihon kuorintaa,värjäilyä,pari podia päivään,tyhjennystä,tankkausta ja peilin edessä toljottelua.
Eli voisko sanoa että bodybuilding lifestyle 4ewa…….
Tässä kohtaa ei muuta kuin hei vaan ja hellät tunteet !

Paljon tsemiä kaikille laihistelijoille !

Iso kiitos Rikulle ja Sportnutritionille !

Palataan vkolla vielä!

Tommi

4 kommenttia

  1. Hyvä Tommi! Nyt vaan setämiehelle kauheat lopputsempit tiukan vuoden loppusuoralle. Äijä rulettaa ja videota odotellaan tai pakko myöntää et sitä paljasta kauniimman sukupuolen paljasta pintaa kun setämies sitä on itsekin tai jotain ;).

  2. Nyt tuli mokattua, se olikin sun vaimo siinä videossa, sori Tommi..

  3. Hola! Champion legs Tommi jaksaa komeesti painaa, vaikka tankki on tyhjä. Kunto on ukolla huikee, kuten oli odotettavissa. King A:n kans materiaalia, jos mahdollista ja isot tsempit viimeseen viikkoon! Lauantaina nähdään Lahdessa.

  4. Matskua vaan eetteriin aina ku mahollista!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista