tinktuura

Viron treenileiri

kirjoittaja: / 0 kommenttia / 21.12.2014

Noniin, nyt on takana erilaista reissua treenin kera. Töistä taas vapaata ja liiton treenileirihän pidettiin tietenkin tallinnassa eli entisessä NeuvostoLIITOSSA. Majoituttiin Kalev Spa:han, ja tuolla pakettimatkalla oli mielestäni todella hyvä hinta-laatusuhde. Mikäli mietitte kaveriporukalla treenileiriä, tässä ihan varteenotettava vaihtoehto. Varasin JeiSsille, Jerelle ja itelleni hotellipaketin, mikä sisältää siis risteilyt ja hotellimajoituksen. Hintaa tuli alle kolme ja puolisataa, eli reilu 100€ per liittolainen ja pääsi kahdeksi päiväksi reenaamaan, kylpemään(kovaa) ja saunomaan, ristelyt, aamupalat ja kaikki sisältyi tähän. Palautumista tehosti myös saunojen edessä oleva kylmä-allas, mikä toki joidenkin kriteerien mukaan oli liian korkea(itselle riitti se 8 astetta vallan mainiosti). Vinkki: Kyseisen hotellin lisäsänkyhuoneissa oli näköjään 2(!) lisäsänkyä, joten neljäs henkilö pääsisi mukavasti siihen vielä siivellä eli latseilla.

WP_20141219_11_20_01_Pro

Tiina ja Tommi saapuivat paikalle tonttulakit päässä VL.

Vesipuisto oli positiivinen yllätys. Melkein kuin serena, kolme kovaa liukumäkeä missä meinasi mennä ura pakettiin. Myös porealtaat ja höyrysauna olivat hyviä.

Jos ei haittaa pari pökälettä altaassa ja kortonki saunassa niin tää on sun paikka(itse en nähnyt mutta kuulin tällaista).

Hotellin salikin oli parempi kun yksikään vakkarisali(paitsi los pastardos gym LPG ;) ) Siellä vedettiin kovaa ja koitettiin viimeiset lihasgrammat saada ennen kevään koitoksia. Hotellin aamupalakin oli kiitettällä tasolla.

JeiSsin videolta näkyy homma tiivistetynä:

Otto 1. Sekoilua vieraalla maalla

Otto 2. Järkevää polskintaa

Otto 3. Viimeinen voitelu ja pukin sekoilut

Todella hyvä treenileiri:

-Torstaina otettiin siis takareisiä.

-Perjantaina etureidet ja vatsat aamupäivällä. Illalla selkää ja hauista.

-Lauantai-aamulla punnertavia, eli koko kierto vedettiin läpi. JeiSsi laittoi loppuun giantin pyörimään ja tämä sinetöi treenit entisen neuvostoliiton mailla.

Hiilaria tuli aika reippaasti kuten naaman lisääntyneestä turvotuksesta näkyy :D

massaa

 

 

Kiitos Jerelle, Jarkolle Tommille ja Tintalle seurasta, oli kyllä asenne kaikilla kohdallaan, kattokaa nyt vaikka osa kakkosta kahden miinutin kohdalta :D

Kvarre ei päässyt mutta löytyi sieltä sikojakin.

sika

Kaubamajassa Viru-keskuksen alla oli melkoisen hieno kahvikauppa, missä oli erilaisia makuja vaikka muille jakaa:

kahavi

Kummelisaippuat olivat myös liiton tarkkailussa.

WP_20141219_15_11_18_Pro

Suosittelen kaikille tuollaista viron reissua ryyppäämisen ja rellestämisen sijaan. Meitäkin luultiin monesti tuolla känniläisiksi, mutta kaikki pidettiin kivaa ihan puuron ja treenien voimalla. ”Vieläkö pyöritetään gianttia vai keitettäiskö jo puuroa?” Ei varmaan viimeinen vastaavanlainen reissu.

Sitten tinktuurahommiin. Tässä vain kuvia tekijänoikeussyistä, anyway toimivaa kamaa.

tinktuura1

 

3.tunnin päästä

tinktuura2

 

tinktuura

 

Hei, ja tosiaan nyt ehtii vielä edulliset joululahjat ostaa -10% hintaan verkkokaupasta koodilla JOULU14  ;)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista