2015

Vuosi 2014 lopussa

kirjoittaja: / 0 kommenttia / 28.12.2014

Vuosi 2014 alkaa loppua. Jäikö mitään käteen?

Löysin elämäni rakkaan, alkuvuodesta alkoi seurustelu ja nyt asutaan yhdessä <3

pps

Töissä on taisteltu, salilla on taisteltu kuten joka vuosi on ollut tapana ihan normaalisti. En etsi helppoa ulospääsyä asioista joista pidän. Puhutaan siis haasteista eli ongelmia ei haeta vaan pyritään kehittämään omaa toimintaa ja samalla on pakko väistellä ongelmia. Niitä väistämättä tulee ja niitä pitää ratkoa. Katabolian paske on yksi pahimmista kiireen ja stressin keskellä. Töissä on painettu tukka putkella jälleen koko vuosi, treenattu on se 5 kertaa viikossa ja koitettu muistaa lepopäivinäkin venytellä. Tuleeko seuraava vuosi olemaan helpompi? Hell no! Vastuu kasvaa töissä ja uudenvuoden lupauskin on sen verta kevyt: Salilla joka päivä kunnes offi alkaa. Treeniä se 5-6 kertaa, ja lepopäivinä venymään/liikkuvuusharjoittelua. Tätä noudatin viime keväänä ja syksylläkin ehkä kuukauden pari putkeen. Tämä ansiosta treeni sujui hyvin, eikä ollut sen suurempia vaivoja. Nyt kiireiden lisääntyessä lihashuolto on jäänyt taka-alalle, eikä tarvitse laiminlyödä kuin parisen viikkoa niin heti joku paikka alkaa ilmoittelmaan itsestään.   Toissa viikollakin revähti tiistaina takareisi talkatreenissä, keskiviikkona golfkyynärpää äityi selkätreenissä ja torstaina tule todella paha noidan nuoli selkään kun lämmittelin dippia punnerrustreenissä. Näistä nyt jo jotenkun selvitty vaikka vähän vaivaavat toki aika ajoin.

Tosiaan treenirintamalla aletaan kiristää tahtia, sillä aion nousta Fitness Classicissa lavalle elämäni kunnossa. Haaveeni lavalle uudelleen nousemisesta on monesti ollut vaakalaudalla. Viikonloppuna ollaan niin soturia että ja keskiviikkona ylitöissä alkaa itkettää ja tekee mieli laittaa hokkarit naulaan.

Miten vielä kisadieetti läpi kun kroppa ilmoittelee milloin mistäkin vaivasta, töissä saa painaa kovaa tahtia, tulee sielläkin kehittyä eli se peruspuurto ei vaan riitä, kasvua ja kehitystä haetaan.

Nyt kun rakas sponsorini tukee minua, rakas tyttöystäväni tukee minua, on ystäviä jotka kilpailee samaan aikaan, jonka kanssa voidaan jakaa vastatuuleen kävelyn vaikeudet, uskon että taipaleesta tulee antoisa ja sellainen, missä voi sanoa ylittäneensä itsensä. Takki auki ei lähdetä kilpailemaan, en odota missään nimessä helppoa taivalta vaan varaudun vastoinkäymisiin. Läheisteni kanssa koitan olla hyvää pataa ja työni koitan hoitaa mahdollisimman hyvin. Ensimmäinen muutos alkaa tammikuun ensimmäisellä viikolla. Eli joka päivä salilla joko treeni tai lihashuolto. Toisella viikolla mietitään jokin toinen muutos. Marras- joulukuussa on vähennetty herkkujen syömistä, vain joka toinen viikko on nyt syöty karkkia ja muuta failureen. Tätä en toki aio lopettaa vaan kerta viikkoon tai pariin tankataan roskaa loppuun asti, ellei mieli muutu jostain syystä. Esim nyt joulu meni melkoisella herkuttelulla 23-27.12, varmaan 2 roskatonta ateriaa tuli tällä välillä :D

Maitotuotteet jää jossain vaiheessa pois ja mahdollisesti viljatuotteetkin, mutta ei kovin pitkäksi aikaa ihan jo pelkästään niiden hinta-laatusuhteen takia, eikä mitään suurempia allergioita ole.

Kuva 1.Sitä ainaista venyttelyä.

Mutta juu eipä siinä mitään, joulun aika meni syöden ja treenaten, homma jatkuu ja huomenna työt astuu kuvioihin taas. Paino on tällä hetkellä reilu 90 kiloa ja kunto näyttää tältä:

 

Perus 3-jakoisella edelleen mennään(3 on-1 off) ja tässä se kierron viimeinen treeni videona eli kolmas treenipäivä putkeen:

  1. Vinop smithissä 80kg 6,6,7,5kpl, 60kg 10,10+3kpl PT
  2. Dippi kapea ote 20kg 6,6,6,6,6kpl -> 8 x bw
  3. Viparit istuen -> seisten 15kg:n kp 5 x (12+12kpl)
  4. Vipuvarsipystypunnerrus 20kg per puoli 5 x(8-12 -> 10)kpl
  5. Ranskalainen punnerrus 15kg:n kp -> etunojapunnerrus kapealla otteella 5 x (8-12-> 10)kpl

Loppuun muutama pumppihauis paikkotreeninä.

 

 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista